Δικάζεται πάλι ο Παπαγεωργόπουλος αλλά για άλλο σκάνδαλο

Δικάζεται πάλι ο Παπαγεωργόπουλος αλλά για άλλο σκάνδαλο Facebook Twitter
3

Ξανά στο εδώλιο θα καθίσει σήμερα ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για το δεύτερο μεγάλο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στον δήμο Θεσσαλονίκης επί των ημερών του, αυτό της «Παγίας Προκαταβολής».

Πρόκειται για  ειδικό ταμείο για την κάλυψη των μικροεξόδων, στο οποίο διαπιστώθηκε έλλειμμα που ανέρχεται σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, σε 1,2 εκατ. ευρώ.

Μαζί με τον Παπαγεωργόπουλο θα δικαστούν συνολικά 17 άτομα, μεταξύ αυτών και ο επίσης καταδικασμένος για το πρώτο σκάνδαλο Μιχάλης Λεμούσιας, οι πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών Αν. Γερογιάννης, Θεοδ. Αθανάσαρος και Μιχ. Ζορπίδης, όπως επίσης και 12 δημοτικοί υπάλληλοι.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Πρόκειται για ειδικό ταμείο για την κάλυψη των μικροεξόδων""έλλειμμα που ανέρχεται σε 1,2 εκατ. ευρώ."Με δεδομένο οτι το έλλειμα είναι 1.2 εκ ευρώ, ποιο θα μπορούσε να είναι το τυχόν μικροέξοδο; Να πάρουμε έκτακτα τους Ολυμπιακούς Αγώνες;
Πάνε μερικά χρόνια τώρα που όλοι γράφουν "Δεν φταίνε αυτοί, εμείς/εσείς φταίμε/τε που τους ψηφίζαμε/νε".Βροχή τα "ενδιαφέρον" και τα like στο fb.Τώρα που το γράφει ο κ. Κοντός, με την διαφορά ότι δεν απενεχοποιεί τους ψηφίσαντες έχετε λυσσάξει!Δεν συμφωνώ σε όλα όσα λέει (σε πολλά όμως) ο κ. Κοντός, εκτιμώ όμως και διαβάζω με πάρα πολύ προσοχή τα σχόλια του.Αν μη τι άλλο έχει άποψη και την εκφράζει δομημένα και με σεβασμό προς τους συνομιλητές του, κάτι που σπανίζει εδώ μέσα και στο ίντερνετ γενικώς. Κάτι πρέπει να λέει σωστά για να έχει ενοχλήσει τόσο κόσμο, δεν εξηγείται αλλιώς.