ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τα ελληνικά Costa Coffee έβαλαν λουκέτο

Τα ελληνικά Costa Coffee έβαλαν λουκέτο Facebook Twitter
17

Τον τελευταίο καφέ σέρβιραν σήμερα τα ελληνικά καταστήματα της βρετανικής αλυσίδας Costa Coffee, η οποία ήρθε στη χώρα μας το 2007.

Μέχρι και σήμερα λειτουργούσαν στην Αθήνα δέκα καταστήματα, ιδιοκτησίας της εταιρείας «The Greek Coffee Company A.E.», η οποία αναμένεται σύντομα να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.


Η παγκοσμίου φήμης αλυσίδα, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία Coffeehouse στον κόσμο, μετά τα Starbucks.

17

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Κόψτε τα επιδόματα για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Οικονομία / Τράπεζα της Ελλάδος: «Φρένο» σε επιδόματα και pass για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Στο εξής, για κάθε έκτακτη επιχορήγηση, θα πρέπει να έχει διασφαλιστεί εκ των προτέρων η χρηματοδότηση, επισημαίνει η ΤτΕ - «Θα πρέπει να τεθούν ξεκάθαρες προτεραιότητες κατά τη λήψη πιθανών νέων στοχευμένων μέτρων στήριξης στις πιο ευάλωτες εισοδηματικές ομάδες»
NEWSROOM
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Δε σας καταλαβαίνω, ρε παιδιά... Τελευταία παρατηρώ μια μόνιμη τάση να παρουσιάζουμε το μαύρο άσπρο..., με στόχο τι ακριβώς;; Να το παίξουμε οι καλούληδες;; Οι συμπονετικοί;; Ή μήπως οι καλτ και οι δήθεν μου και τάχα διαβασμένοι που πάντα έχουν μια αλτέρνατιβ οπτική γωνία;;Οποιανού του άρεσε ο καφές των Κόστα καλά έκανε και του άρεσε και καλά θα κάνει που θα τους λείψει. Σε όσους δεν άρεσε..., ε, δεν άρεσε! Τι να κάνουμε;; Με το χωνί, δηλαδή, σώνει και ντε;;! Προς τι, δηλαδή, τα dislike στα σχόλια που λένε ότι ήταν χάλια ο καφές τους;;! Τον ίδιο ουρανίσκο πρέπει να κουβαλάμε για να ομοφωνούμε και να 'μαστε όλες χάπι;; Ρε είστε σοβαρές;;;!...Δεύτερον: Αν εγώ έχω ένα σουβλατζίδικο..., που τα σουβλάκια του δεν τρώγονται αλλά, καλώς ή κακώς, απασχολώ και πέντε άτομα, άμα λάχει, και, μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει, τους στάζω κι ένα μισθουλάκο... αυτό τι σημαίνει;;; Ότι οι πελάτες ΟΦΕΙΛΟΥΝ! να ψωνίζουν από μένα για χάρη των πέντε αυτών υπαλλήλων που, αν το μαγαζί βαρέσει διάλυση, θα μείνουν στο δρόμο;;;! Δε σημαίνει ότι αν θέλω να έχω πελατεία... θα πρέπει να στρώσω των κωλαρίγκο μου και να κάνω ένα σωρό πράγματα;;; Πρώτ' απ' όλα..., ν' αλλάξω προμηθευτές και να μπάζω στο μαγαζί μου καλύτερης ποιότητας πράμα. Να κάνω καλύτερο μάρκετινγκ-διαφήμιση. Να σενιάρω το χώρο μου. Να εξοπλίσω καλύτερα τις ψησταριές μου. Και, αν στην τελική, το πρόβλημα είναι οι υπάλληλοί μου (π.χ. αγενείς, βρώμικοι, μη παραγωγικοί, τεμπέληδες, μαχμουρλήδες κτλ. κτλ.)... να τους διώξω και να φέρω καταρτισμένους τυλιχτές και ντελιβεράδες. Πώς αλλιώς, δηλαδή;; Δηλαδή τι θέλετε να μου πείτε;; Ότι φταίει ο κόσμος που δεν του αρέσουν τα σουβλάκια που εγώ παράγω... κι όχι εγώ ως καταστηματάρχης που έχω κάνει χίλια δυο επιχειρηματικά λάθη;;;Καλά, μην κάτσω να πιάσω, δε, όλους αυτούς που βρήκαν αφορμή το θέμα των Κόστα για να επιδείξουν πόσο καλά ξεκοκάλισαν τα λεφτά του μπαμπάκα τους σε Αγγλίες κτλ. . . ., για να γυρίσουν πίσω και να ζητάνε από το χρεωκοπημένο κράτος το δίκιο των απολυμένων! Πω πω πω πωωωω... Σύφιλη!
Στις Σέρρες Costa δεν έχουμε αλλά όσο ζούσα Αγγλία, καφεδάκι στο χέρι μόνο από Costa! Ειδικά το μεσημεριανό cinammon latte.. μμ, αναμνήσεις. Κρίμα για τους ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους.
τελειώνουν και τα τελευταία έτοιμα και η μικρο-μεσοαστική τάξη που τάισε χιλιάδες καφετέριες όλα αυτά τα χρόνια καταρρέει. Συνηθίστε την εικόνα και μην θρηνείτε, βρείτε άλλες, διαφορετικές λύσεις, γιατί τα δυσκολότερα έρχονται.
Δεν θα ξεχάσω τη βοήθεια που είχαμε από τους υπάλληλους στο κατάστημα του συντάγματος πρόπερσι με το όργιο των δακρυγόνων και χημικών.
kamia sxesi! katarxhn kakws pou anoigoun tetoies megales alusides me apotelesma na kovoun thn douleia apo tous mikroepixeirhmaties...Eidika apo thn stigmh pou prosferoun ena proion kakhs poiothtas...kai ta leuta kata megalo pososto oxi mono pane sta grafeia sto UK alla min xehname oti den plhrwnoun oute kan ena mikro pososto forou pou kanonika tha eprepe sto ellhniko dhmosio mias kai ta kerdh ta metaferoun se alla grafeia allwn eurwpaikwn xwrwn opou oi foroi einai pio cost-effective...mathe prwta ti sumvainei prin les ton allon "ellhnara"...anidee