ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Ο Μητσάρας ζει

Ο Μητσάρας ζει Facebook Twitter
10

Την πρώτη απόδειξη ότι ο Δημήτρης Γαλάνης, (γνωστός ως «Μητσάρας») είναι ζωντανός έφερε χτες το βράδυ η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Στο "Φως στο Τούνελ" είχαν απευθυνθεί συγγενείς του Μητσάρα την περασμένη εβδομάδα. Χτες, μαρτυρίες τηλεθεατών επιβεβαίωσαν ότι βρίσκεται εν ζωή (τον είχαν δει στον Πειραιά κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό, στον Νέο Κόσμο και στην Καλλιθέα). 

Τον έβγαλαν μάλιστα και φωτογραφία, την οποία παρουσίασε η εκπομπή.

Στην πρόσφατη αυτή εικόνα (που τραβήχτηκε αρκετά μετά την εξαφάνισή του και τις φήμες για το θάνατό του) ο Μητσάρας είναι εμφανώς αδυνατισμένος. 

O Δημήτρης Γαλάνης είναι 61 ετών. Οι συγγενείς του θεωρούν πως είναι ζήτημα ημερών μέχρι να τον εντοπίσουν.  

10

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
..και που είσαι, Μητσάρα;; Να δεις κάτι επικήδειους που σου γράψαμε.....τώρα μοιάζεις με τον Κωνσταντάρα στην ταινία "Καπετάν φάντης μπαστούνι"!...Στητά, στητά κι ορθά τα κυπαρίσσια Μιας και το θέλησε της θάλασσας η λύσσα, Στέκονται σαν κατάρτια ίσια. Και κλαιν κορμιά παλικαρίσια
Ευχάριστη δεν τη λες, ανακουφιστική την λες. Ο Μητσάρας αποτελεί άλλη μία τραγική ιστορία ενός ανθρώπου.Όσο για τις ευχάριστες ειδήσεις ή γεγονότα, αυτά υπάρχουν. Άλλο τα τρομολαγνικά μέσα μαζικής (αν)ενημέρωσης δεν τα παρουσιάζουν.
Οι μόνοι που πραγματικά τον χρειάζονται είναι οι συγγενείς του (και αυτός αυτούς). Τώρα να αναγορεύουμε έναν σαλό σε θετικό στοιχείο μιας κοινωνίας έχει απόσταση.