ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Ψάχνουν δυο offshore Καρατζαφέρη με "υποπτο" έμβασμα 1,6 εκ.

Ψάχνουν δυο offshore Καρατζαφέρη με "υποπτο" έμβασμα 1,6 εκ. Facebook Twitter
6

Αίτημα στη Βουλή προκειμένου να ερευνηθεί αν ο Γιώργος Καρατζαφερης έχει συμπεριλάβει στις δηλώσεις του και δυο υπεράκτιες εταιρείες που φέρεται να του ανήκουν έστειλαν οι δικαστικές αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για την υπόθεση που σχετίζεται ξανά με τα «αμαρτωλά» ελικόπτερα Super Puma. Σε μία από τις offshore που φέρεται να ανήκει στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ έχουν εντοπιστεί εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Οι πληρωμές, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, έχουν γίνει από τον μεσάζοντα για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000.

Καρατζαφέρης: Θα κάνω τις επιλογές μου για να διευκολύνω το κόμμα

Μετά το δημοσίευμα ο κ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.

Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.

Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια.

Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και «έχουν γνώσιν οι φύλακες».

6

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια ξαναρωτά: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Πολιτική / Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια θέτει ξανά το ερώτημα: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Η αθώωση του Γιόργκεν Φένεκ στη Μάλτα προκαλεί νέα οργή και ξαναφέρνει στο κέντρο την υπόθεση της δολοφονημένης δημοσιογράφου ως σύμβολο για την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη.
THE LIFO TEAM
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Πολιτική / Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης παρουσίασε επίσης φοροελαφρύνσεις για οικογένειες και επιχειρήσεις, θέτοντας το δίλημμα των επόμενων εκλογών ως «διαφθορά ή κυβερνητική αλλαγή»
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΒΡΟΣ

Πολιτική / Ο Σταύρος Μπένος αποχώρησε από το σχέδιο «Έβρος Μετά» - «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»

Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα ευθύνης απέναντι τόσο στην προσωπική του διαδρομή όσο και στους πολίτες της περιοχής
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Ας μη ξεχνάμε ότι ο Καρατζαφέρης αποτελεί κατ'εξοχήν Έλληνα φιλέλληνα και ανιδιοτελώς φιλολαϊκό πολιτικό. Όχι τίποτα, αλλά να καταλαβαίνουμε σιγά σιγά που αναφέρεται το <<τα ψεύτικα, τα λόγια, τα μεγάλα>>!
Δηλαδή έψαξαν εξονυχιστικά όλους τους εν ενεργεία πολιτικούς και δε βρήκαν τίποτα, ούτε μια off shore, ούτε μια μίζα και έπιασαν όσους είναι εκτός Βουλής πλέον και έπιασαν λαβράκι; Εντάξει, εμένα προσωπικά με έπεισαν.