Διαφωνείς με κάποιον; Όρμα του!

Διαφωνείς με κάποιον; Όρμα του! Facebook Twitter
7
Διαφωνείς με κάποιον; Όρμα του! Facebook Twitter


Μα πώς δεν το είχαμε σκεφτεί; Αν διαφωνούμε με κάποιον μπορούμε να του καίμε τα γραφεία! Κι έτσι θα μάθει! 

Ας πούμε, βρήκα απαίσια την πρόσφατη απόφαση του ΕΣΡ. Φωτιά στα γραφεία τους. Μου την έδωσε ο υφυπουργός Παιδείας για αυτά που είπε στην Κανέλλη. Φωτιά στα μπατζάκια του. 

Έτσι θα νικήσω, έτσι θα τους δείξω!

Και θα χαρώ πολύ γιατί θα τους έχω πείσει (!) για την ορθότητα της γνώμης μου, αλλά θα τους έχω πείσει επίσης πως δεν επιτρέπεται να λένε τη δική τους γνώμη, αν δεν είναι σίγουροι ότι μου αρέσει εμένα και την εγκρίνω. 

Κριτική με επιχειρήματα δεν παίζει. Κουβέντα ή προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας με πειθώ - όλα αυτά είναι άχρηστα όταν μπορείς να απλώς να κάνεις μια 'μικρή εμπρηστική επέμβαση' επιχειρώντας να επιβάλεις μια και καλή τη γνώμη σου...

*****

*Πέρα από την παραπάνω 'ειρωνική παρέμβασή' μου και την ξεκάθαρη καταδίκη του αποτρόπαιου εμπρησμού: παρότι η Άθενς Βόις θεωρείται "ανταγωνιστής" (και αφήνοντας απέξω ότι δεν υποστηρίζω το άνοιγμα των μαγαζιών κάθε Κυριακή), εύχομαι να το ξεπεράσουν γρήγορα. Και όσοι καίνε επειδή δεν τους αρέσουν οι απόψεις άλλων, ελπίζω να το ξεπεράσουν και αυτοί, και να βρουν πιο εποικοδομητικούς τρόπους παρέμβασης. 

Και παρά  τις ποικίλες διαφορές των δύο εντύπων, σκέφτομαι πως θα ήταν τέλειο να έβγαινε ένα cross-over τεύχος μια φορά. 

Κάτι σαν τα τεύχη με την συνύπαρξη των Simpsons με το Futurama

Διαφωνείς με κάποιον; Όρμα του! Facebook Twitter

ή ακόμα καλύτερα, σαν το πρόσφατο τηλεοπτικό crossover του Family Guy με τους Simpsons:

 

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

7 σχόλια
Ζήτω ο αντιιμπεριαλιστικός αντικαπιταλιστικός αγώνας! Πάμε να σπάσουμε κάνα μάρμαρο στο Σύνταγμα παιδιά! Το βραδάκι, αν έχουμε χρόνο, και δύο-τρεις ταγκιές σε κάποια τράπεζα. Ζήτω η ταξική πάλη!
Το ότι τους έκαψαν τα γραφεία αναρχικοί που υποτίθεται ότι οι (πραγματικοί) αναρχικοί έχουν ανοίξει και ένα βιβλίο παραπάνω και ψάχνονται γενικά ;
Είιμαι φαν και των δύο ιστότοπων και της Lifo και της AV. Για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα.Ενα τεύχος cross-over?? good idea!Επί της ουσίας έγραψα σε άλλη σχετική ανάρτηση.Ευχές να το ξεπεράσουν γρήγορα.
Και παρά τις ποικίλες διαφορές των δύο εντύπων, σκέφτομαι πως θα ήταν τέλειο να έβγαινε ένα cross-over τεύχος μια φορά. Πηγή: www.lifo.grΌχι ευχαριστώ. Δεν θα πάρω απ' τη φυλλάδα τους.
Και παρά τις ποικίλες διαφορές των δύο εντύπων, σκέφτομαι πως θα ήταν τέλειο να έβγαινε ένα cross-over τεύχος μια φορά.δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια σας,αλήθεια,αλλά υπάρχει λόγος που έχετε ''ξεπεράσει'' την AV στα πάντα...είναι ένα έντυπο ελαφρώς γερασμένο κατά τη γνώμη μου με ένα επίσης παλιομοδίτικο σάιτ...ok,είναι ο πρωτοπόρος αλλά δεν νομίζω ότι εξελίχθηκε...
"...Και όσοι καίνε επειδή δεν τους αρέσουν οι απόψεις άλλων, ελπίζω να το ξεπεράσουν και αυτοί, και να βρουν πιο εποικοδομητικούς τρόπους παρέμβασης. "Τώρα, ρε Άρη...ίδια στη ζυγαριά ; Και ο βιασμένος, και ο βιαστής ; Τί είδους εποικοδομητική παρέμβαση να κάνει ένας βιαστής για να ξεπεράσει το "χούΪ" του τάχα.Γιατι, κι ο βιασμός κι ο εμπρησμός δέν διαφέρουν και τόσο σάν πρακτικές, νομίζω.