Τι απαντά η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. για τις καταγγελίες 20χρονης για χαστούκι από ελεγκτή

Τι απαντά η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. για τις καταγγελίες 20χρονης για χαστούκι από ελεγκτή Facebook Twitter
13

Ανακοίνωση για τη διερεύνηση της υπόθεσης καταγγελίας άνεργης ότι δέχτηκε χαστούκι από ελεγκτή στο μετρό επειδή δεν είχε εισιτήριο, εξέδωσε η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ.

Η εταιρεία απαντά ότι τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, χωρίς να δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις για τα περί χειροδικίας.

Η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με την καταγγελία- περιστατικό στο οποίο αναφέρεται με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η κ. Σμάρω Κοκκόση θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ μετά τον έλεγχο που διενήργησε διαπίστωσε ότι η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Η καταγγέλουσα αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου η ομάδα ελέγχου ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας.

Η καταγγέλουσα συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού «Ομόνοια» για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο.

Περαιτέρω η εταιρεία μας θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης».

Ελλάδα
13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
οκ δεκτο εφοσον δεν ειχε εισιτηριο να της κοπει προστιμο.(δεν αναφερομαι καν στον ξεφτιλα που κυνηγαει να βγαλει προμηθεια και να αυξησει τον ηδη υψηλο μισθο του απο παππουδακια και ανεργους)αλλα να φαμε και ξυλο για 30 ευρω? ξυλο? τοσα του λειπουν?δεν εχω φαει σφαλιαρα απο τον πατερα μου και θα φαω απο τον καθε απλυτο? ε οχι και να δικαιολογουμε τη βια ειδικα για ηλιθιους λογους... ντροπη...
Προφανώς οι είκοσι καθυστερημένοι που ψήφισαν όχι στο σχόλιο σου δικαολογούν την βία, και δη σε γυναίκες, τι να πω. Αθήνα Ντιαρμπακίρ ένα τσιγάρο δρόμος...
Έχω βρεθεί σε μπλόκο των ελεγκτών εισιτηρίων, κλάματα από σχολαρόπαιδα, πανικός παντούν, να πηδάνε από λεωφορεία κάπως έτσι θα ήταν και τα μπλόκα των Γερμανών φαντάστηκα!Είσαι άνεργος, δεν έχεις χρήματα να πας έστω για συνέντευξη, κάθεσαι σπίτι, βλέπεις TV και περιμένεις την ανάπτυξη....ΣΤΑΣΥ ή ΣΤΑΖΥ ΑΕ? ΥΓ. Κατά τους νομιμόφρονες απλά κάνουν τη δουλειά τους σε καιρό Κρίσης
Είσαι από αυτούς που πάντα έχουν εύκολο το κόμιστρο του εισιτηρίου και κυκλοφορούν άνετα στην πόλη των Αθηνών. Άσε τους άλλους να θεωρούν ότι το παληκάρι που χάθηκε για ένα εισιτήριο στο Περιστέρι δείγμα παρακμής του συστήματος της κοινωνίας που έχεις αποδεκτεί'περαστικά μας...
Κάθε ανυπόστατη ανοησία μας προβάλετε σαν είδηση ,κάθε απατεωνίσκος μπορεί να εκδικηθεί αυτόν που τον εμποδίζει να παρανομεί.Αν δεν υπάρχουν ειδήσεις δεν είναι ανάγκη να δημιουργούμε.
Δεν θέλω να φανώ μίζερη και απαισιόδοξη αλλά πολύ αμφιβάλω αν η κοπέλα θα βρει το δίκιο της(αν όντως την χαστούκισε).Είδαμε τί έγινε και με τον Κορτώ και με τους μετανάστες στη Μανωλάδα και με την υπόθεση της Κουτσουμπού..Από το κακό στο χειρότερο πάμε..
Να μην έχεις καμία αμφιβολία. Αν κάνει έγγραφη καταγγελία σύμφωνα με την διαδικασία της ΣΤΑΣΥ θα κληθεί για να καταθέσει στο πειθαρχικό και θα βρει το δίκιο της εφόσον το έχει. Το έχω ξαναγράψει, υπάρχει διαδικασία καταγγελίας παραβάσεων από υπαλλήλους της ΣΤΑΣΥ, οπότε όποιος θεωρεί ότι θίχτηκε, αντί να μυξοκλαίει στο ίντερνετ μπορεί να την ακολουθήσει.
Η Ελλάδα δεν είναι αυτή. Η Ελλάδα είναι αυτή:30% ανεργία.Μισθοί 500 ευρώ. Ημιαπασχόληση. καθυστέρηση πληρωμής.ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ, νερό, φαΐ κτλ.Δεν έχεις λεφτά.Δεν πληρώνεις.Σε πιάνουν.Φταις εσύ.Μην ξεχνάτε πώς ξεκινάει η εξίσωση.