ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Τζέιμι Ντόρναν: "Το πουλί μου δεν θα το δείτε"

Τζέιμι Ντόρναν: "Το πουλί μου δεν θα το δείτε" Facebook Twitter
6
Τζέιμι Ντόρναν: "Το πουλί μου δεν θα το δείτε" Facebook Twitter
Από την καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein

Οι φαν του κούκλου Ιρλανδού Τζέιμι Ντόρναν που ανυπομονούν να χαζέψουν τα προσόντα του πρωταγωνιστή του επερχόμενου 50 Shades Of Grey, ας κρατήσουν μικρό καλάθι.

Δεν εννοούμε ότι θα απογοητευτούν από αυτό που θα δουν, αλλά από αυτό που δεν θα δουν, αφού ο 32χρονος ηθοποίος αποκάλυψε στον Observer ότι η ταινία δεν θα περιλαμβάνει σκηνές full-frontal γυμνού. "Θέλουμε να στοχεύσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό χωρίς να τους ξενερώσουμε. Δεν θα κάναμε κάτι που θα φαινόταν φτηνό, άσχημο ή γραφικό" εξήγησε ο Ντόρναν. Ντροπαλός, σεμνότυφος, politically correct στα όρια που ορίζει πάντα το Χόλιγουντ για τα οποία η απεικόνιση του γυμνού αντρικού σώματος είναι εξαιρετικά σπάνια, ο Ντόρναν συνέχισε λέγοντας ότι σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε, "οι θεατές δεν θα δουν το... χμ" και δυσκολεύτηκε να συνεχίσει. Ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε χρησιμοποιώντας τη λέξη "πουλί" (todger) και ο Jamie συμφώνησε. 

Τζέιμι Ντόρναν: "Το πουλί μου δεν θα το δείτε" Facebook Twitter
Από την καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein

Η ταινία που, όπως όλοι γνωρίζουν πλέον, είναι η κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου παγκόσμιου best seller της Ε. Λ. Τζέιμς, έχει προγραμματιστεί για έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου στις 13 του προσεχή Φεβρουαρίου, παραμονή της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, στοχεύοντας (προφανώς) σε αντίστοιχα κοινά. Τους ρόλους του βιτσιόζου δισεκατομμυριούχου Κρίστιαν Γκρέι και της άμαθης φοιτήτριας Αναστέιζια Στιλ που μυείται από εκείνον σε σαδομαζοχιστικά ερωτικά παιχνίδια υποδύονται οι Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον. Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο ανάμεικτες αντιδράσεις. 

"Δεν πρόκειται να καταφέρω να ευχαριστήσω και τα 100 εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν διαβάσει το βιβλίο και περιμένουν την ταινία" αναφέρει ο Ντόρναν που επίσης έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και δηλώνει εξοικειωμένος με το "καλλιτεχνικό γυμνό" αφού έχει υπάρξει πρόσωπο καμπάνιας εσωρούχων του Calvin Klein στο παρελθόν, επιδεικνύοντας τους εξαιρετικά γραμμωμένους κοιλιακούς του. "Θα είμαι τυχερός αν οι μισοί από αυτούς ικανοποιηθούν με την επιλογή του να υποδυθώ εγώ τον χαρακτήρα του Γκρέι. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ήδη haters και έχουν σχηματίσει και αντίστοιχες ομάδες. Ένα πράγμα μπορώ να πω με σιγουριά: Η ταινία δεν είναι ίδια με το βιβλίο. Η σκηνοθέτις Σαμ Τέιλορ Τζόνσον είναι μια βραβευμένη καλλιτέχνις, πρόκειται για μια εξαιρετικά φροντισμένη παραγωγή. Περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα μέχρι να κρίνετε".

Τζέιμι Ντόρναν: "Το πουλί μου δεν θα το δείτε" Facebook Twitter
Από φωτογράφιση για το περιοδικό Interview
Τζέιμι Ντόρναν: "Το πουλί μου δεν θα το δείτε" Facebook Twitter
Ο Τζέιμι Ντόρναν με τη σύζυγό του Αμέλια Γουόρνερ και την κόρη τους

Ο Ντόρναν είναι παντρεμένος εδώ και 18 μήνες περίπου με τη Βρετανή τραγουδίστρια Αμέλια Γουόρνερ, με την οπόια απέκτησαν την πρώτη τους κορούλα πέρσι τον Νοέμβριο. Όταν ρωτήθηκε για το πώς διαχειρίστηκε τις άφθονες σκηνές σαδομαζοχιστικού σεξ που περιλαμβάνει η ταινία, απάντησε: "Όποιος πιστεύει ότι οι ηθοποιοί ερεθίζονται με το να γυρίζουν σκηνές σεξ κάνει λάθος. Υπάρχουν δεκάδες τριχωτοί άντρες τριγύρω, οι οποίοι μετακινούν καλώδια και πειράζουν τον εξοπλισμό. Αυτό δεν είναι σέξι, εκτός αν γουστάρεις να σε παίρνουν μάτι, πράγμα που εμένα δεν με φτιάχνει". Η γυναίκα του δείχνει κατανόηση για όλα αυτά, ωστόσο δεν πιστεύει ότι το 50 Shades Of Grey θα γίνει η ταινία που θα χαζεύουν μελλοντικά μαζί στο σπίτι. - Α.Δ.

Τζέιμι Ντόρναν: "Το πουλί μου δεν θα το δείτε" Facebook Twitter
Με τη Ντακότα Τζόνσον στα γυρίσματα της ταινίας
It's Viral
6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Δεν νομίζω ότι μπορώ να ζήσω χωρίς να έχω δει το που πουλί του Τζέιμι - πως-τον-λένε......Δεν έπρεπε να αναρτήσετε τέτοιο πράγμα..... τις μαζικές αυτοκτονίες δεν τις σκεφτήκατε?