Ποτάμι: Τριτοκοσμική συνήθεια οι στάσεις εργασίας σε ώρα αιχμής

Ποτάμι: Τριτοκοσμική συνήθεια οι στάσεις εργασίας σε ώρα αιχμής Facebook Twitter
8

«Τριτοκοσμική συνήθεια» χαρακτηρίζει το Ποτάμι με ανακοίνωση του τις κινητοποιήσεις σε ώρα αιχμής, με αφορμή τη σημερινή στάση εργασίας (11.00-14.00) των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «αυτή η τριτοκοσμική συνήθεια να στερείται η πρωτεύουσα το κύριο μέσο μεταφοράς της για περισσότερες από τρεις ώρες πρέπει επιτέλους να σταματήσει».

 «Το αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων να πραγματοποιούν τις συνελεύσεις του συνδικαλιστικού τους οργάνου μπορεί να ασκείται εκτός των ωρών αιχμής, και με επαρκές προσωπικό ασφαλείας, ώστε και το κοινό να μην υπερταλαιπωρείται, αλλά και ο συνδικαλισμός να μην απαξιώνεται στις συνειδήσεις των πολιτών» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ως παράδειγμα προς μίμηση αναφέρονται ο ΟΑΣΘ και τα ΚΤΕΛ, όπου «οι βασικοί μέτοχοι είναι ταυτόχρονα και εργαζόμενοι και οι συνελεύσεις γίνονται Κυριακή απόγευμα».

«Άλλωστε», καταλήγει, «στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες το μετρό δε σταματά ποτέ να λειτουργεί στις καθημερινές ώρες αιχμής επειδή γίνεται η γενική συνέλευση των εργαζομένων», τονίζεται επίσης.  

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ SOCIAL MEDIA ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Πολιτική /  «Φαντάζομαι ότι αυτό δεν θα πάρει πολλά likes»: Βίντεο Μητσοτάκη για τον ηλικιακό «κόφτη» στα social media

Σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή το όριο ηλικίας των 15 ετών για την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα – Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου 2027 και πώς θα γίνεται ο έλεγχος της ηλικίας
THE LIFO TEAM
Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πρόσκληση σε διάλογο, χωρίς ρητή καταδίκη ή αποδοχή της επικύρωσης

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πρόσκληση σε διάλογο, χωρίς ρητή καταδίκη ή αποδοχή της επικύρωσης

Η Ουάσινγκτον καλεί σε καλόπιστες διαπραγματεύσεις για τις θαλάσσιες διαφορές και συνδέει τη διευθέτησή τους με επενδύσεις και έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο
THE LIFO TEAM
ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Πολιτική / Συγγνώμη Λαζαρίδη σε Γιαννακοπούλου: Ξέφυγα, γνωρίζει ότι τη σέβομαι και την τιμώ

«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» απάντησε η Νάντια Γιαννακοπούλου, σε ανάρτησή της, υποστηρίζοντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στην οικογένειά της
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Πολιτική / Αντίδραση ΕΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Άκυρο και ανίσχυρο, παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα

Η ΕΕ εξέφρασε τη «βαθιά της θλίψη» για την επικύρωση του μνημονίου από το Κοινοβούλιο της Λιβύης - Επικοινωνία του υπουργού Εξωτερικών με Κύπρο και Αίγυπτο
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
"Η απλή πλάνη ad hominem συνίσταται στον ισχυρισμό ότι το επιχείρημα κάποιου είναι εσφαλμένο εξαιτίας κάποιων μειωτικών χαρακτηριστικών του ή εξαιτίας έλλειψης κύρους από μέρους του, αντί να γίνεται απευθείας αναφορά στην βασιμότητα του επιχειρήματος. Ουσιαστικά υπονοείται ότι το επιχείρημα ή η ικανότητα κάποιου να φέρνει επιχειρήματα στερείται αυθεντίας. Το να προσβάλλει κάποιος κάποιον άλλο κατά την διάρκεια μίας κατά τα άλλα λογικής συζήτησης, δεν αποτελεί κατ' ανάγκην πλάνη ad hominem. Αυτό θα ίσχυε μόνον εάν ο σκοπός της προσβολής είναι να μειώσει το άτομο που επιχειρηματολόγησε, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να μην λάβουν υπόψη το επιχείρημά του."Από την wikipedia, αφιερωμένο στους περισσότερους σχολιαστές.
Τώρα, τώρα, έρχεται ο αντισυνδικαλιστικός νόμος και θα τους κανονίσουν καλά... μετά τις 12 το βράδυ οι συνελεύσεις ή καλύτερα να καταργηθούν εντελώς, αυξάνεται την κίνηση στο δρόμο και δυσκολεύεται να μετακινηθεί ο κύριος Θεοδωράκης (αλλά και οι ξένοι τουρίστες) στο κέντρο.
Τριτοκοσμικοί είναι οι μισθοί που παίρνει ο κόσμος. τριτοκοσμικό είναι να μην υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Τριτοκοσμικός φύλαρχος είναι ο ΟΑΣΘ που έχει αυξήσει πάλι το κόμιστρο και ενώ έχει πάρει ένα κάρο ζεστό χρήμα από το κράτος, εκβιάζει διαρκώς. Μπράβο κ. Θεοδωράκη μου, βρήκατε πάλι τι φταίει σε αυτή τη χώρα.