NEO VIDCAST

2 δισεκατομμύρια θα χρειαστούν για τη «θωράκιση» της Αττικής από τις πλημμύρες

2 δισεκατομμύρια θα χρειαστούν για τη «θωράκιση» της Αττικής από τις πλημμύρες Facebook Twitter
4

Ποσό 1,5 - 2 δισ. ευρώ θα χρειαστεί για την «ασφαλή θωράκιση» και αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής, όπως τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του Απόστολου Κακλαμάνη.

Σύμφωνα με τον κ. Ντινόπουλο από το 2003 ως το 2014 για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής έχουν διατεθεί 450 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ τα τελευταία στοιχεία της Πυροσβεστικής για τις καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες ήταν 1.085 ακίνητα και 422 αυτοκίνητα, ενώ την Κυριακή ήταν 580 ακίνητα και 168 αυτοκίνητα.

Ελλάδα
4

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αντί για φαινόμενο του θερμοκηπίου, πιο σωστά να λες <<κλιματική αλλαγή>> μιας και είναι το σωστό. Τώρα, όσον αφορά την κλιματική αλλαγή θέλει αρκετά πράγματα τα οποία οι περισσότεροι τα αγνοούν αλλά σηκώνει μεγάλη συζήτηση.Στην περίπτωση της Αθήνας, καλό θα ήταν πιστεύω αν όχι όλα, τα περισσότερα χρήματα να δωθούν από όλους αυτούς που συμμετείχαν στην δημιουργία των κτισμάτων πάνω στο ρέμα. Έχω βαρεθεί να πληρώνω τις μ@@@κίες των άλλων. Απορώ πότε θα πάμε μπροστά σαν χώρα.