ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η "εξουδετέρωση" ενός ομοφοβικού σε αεροδρόμιο

Η "εξουδετέρωση" ενός ομοφοβικού σε αεροδρόμιο Facebook Twitter
4

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας επιβάτης που περίμενε την πτήση του στο αεροδρόμιο του Ντάλας. 

Ένας άντρας περιμένει να εξυπηρετηθεί σε ένα γκισέ όταν ένας άλλος αρχίζει να σχολιάζει το πουκάμισό του. Aυτές είναι οι πληροφορίες από αυτόπτες, οι οποίες ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Ο νεαρός στη συνέχεια γίνεται ακόμη πιο εριστικός και αρχίζει να προκαλεί τον άντρα.

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται πως το θύμα της επίθεσης προσπαθεί να βγάλει φωτογραφία και τότε ο νεαρός εξοργίζεται.

Ακολουθεί ολόκληρο το περιστατικό σε βίντεο το οποίο αυτή τη στιγμή είναι από τα πιο πολυσυζητημένα στο ίντερνετ και την Αμερική.

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
η ανθρωποτητα πρεπει (και σε μερικες χωρες το εχει καταφερει) να φτασει στο σημειο να κανει στη ακρη τετοια σκουπιδια και να παιρνουν αυτο που τους αξιζει. Εισαι ελευθερος να κανεις και να πιστευεις οτι θελεις, αρκει να μη βλαπτεις κανεναν, εαν το κανεις θα υπαρξουν επιπτωσεις, δικαια και αμμεσα.Καλη δυστυχια ομοφοβικα και φοβισμενα ανθρωπακια.
Αυτό που τρελαίνει είναι στα σχόλια του βίντεο στο YT όπου ένας τύπος ονόματι Seinfeld παραθέτει και στατιστικά "στοιχεία" από κάποιον κρατικό φορέα ονόματι CDC όπου λίγο πολύ λέει οτι οι σεξουαλικές επαφές μεταξύ ανδρών αυξάνουν κατά 50% (αν κατάλαβα καλά) τον κίνδυνο μετάδοσης του HIV. Πιστεύω οτι η ομοφοβία είναι τόσο ριζωμένη στην αμερικανική κοινωνία που θα χρηματοδοτήσουν οποιαδήποτε "έρευνα" αποδεικνύει οτι η ομοφυλοφιλία είναι επιβλαβής για την κοινωνία.Ιδού: http://www.cdc.gov/hiv/risk/gender/msm/facts/
Χωρίς να διαφωνώ στο σύνολο του σχολίου σου, το CDC δεν είναι κάποιος κρατικος φορέας. Είναι το κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσηματων και ουσιαστικά είναι το νούμερο 2 μετά τον ΠΟΥ στα θέματα υγείας παγκοσμίως.