Πώς μπορεί να σε συγκινήσει ένα πλοίο που φεύγει…

Πώς μπορεί να σε συγκινήσει ένα πλοίο που φεύγει… Facebook Twitter
9

Το τελευταίο του δρομολόγιο έκανε το Σάββατο το πλοίο «Blue Star Ithaki» στη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος, καθώς αγοράστηκε από καναδική εταιρεία και θα δρομολογηθεί στον Καναδά.

Το πλοίο που εξυπηρετούσε τα νησιά τα τελευταία 14 χρόνια, περίμεναν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα οι Συριανοί στο λιμάνι της Ερμούπολης για να τιμήσουν το πλήρωμα και τον καπετάνιο και να ευχαριστήσουν για την πολύχρονη εξυπηρέτηση.

«Καλό ταξίδι, αγαπημένο μας "Ιθάκη", σε όποιες θάλασσες και αν ταξιδέψεις. Οι επιβάτες που σε αγαπήσαμε» έγραφε πανό που είχαν αναρτήσει στο λιμάνι της Σύρου ενώ χτυπούσαν και οι καμπάνες των εκκλησιών.

Ο συριανός καπετάνιος, Ηλίας Βερβενιώτης, μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα του πλοίου δέχτηκαν δώρα και γλυκά από τους συγκεντρωμένους. Η υποδοχή έγινε σε κλίμα συγκίνησης με τον καπετάνιο του «Blue Star Ithaki» να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Από τα πιο φιλόξενα πλοία που έχω ταξιδέψει ποτέ.Με τη γέφυρα πάντα ανοιχτή σε όλους, με το σαλονάκι δίπλα στον καπετάνιο, με τους καπεταναίους -μικρούς μεγάλους- όλους πρόθυμους να σου δώσουν τα κυάλια και να σου δείξουν και στο μόνιτορ τους χάρτες αν τους ρωτούσες π.χ. πού είναι η Γυάρος...Καλές θάλασσες και στο σκαρί εκεί στα βόρεια που θα πάειαλλά, κυρίως, καλές θάλασσες στο πλήρωμα -μικρό μεγάλο- γιατί αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Καλή αντάμωση σε κάποιο άλλο φιλόξενο πλοίο, εύχομαι!
"Είναι λαμαρίνες που χαιρετούν λαμαρίνες!""Είναι λαμαρίνες που χαιρετούν λαμαρίνες!""Είναι λαμαρίνες που χαιρετούν λαμαρίνες!"...αδύνατη η άσκηση αυτοσυγκράτησης......σνιφ... Πρωινιάτικα...!
εμείς στην Κρήτη από την άλλη κλαίγαμε με δάκρυα χαράς όταν σταμάτησε τα δρομολόγια το Βιτσέντζος Κορνάρος στον Άγιο Νικόλαο. Τέρμα πια το κούνημα και οι τρελές καταστάσεις.