Υδροστρόβιλος στον Πειραιά

Υδροστρόβιλος στον Πειραιά Facebook Twitter
3

 

Υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνιση του στον Πειραιά ανοιχτά της Καστέλας. Τη φωτογραφία τράβηξε τηλεθεατής και την έστειλε στον Σκάι που τη μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων.

Ο υδροστρόβιλος (αν δεν είναι ένα ελληνικό hoax) εμφανίστηκε την ώρα που τα έντονα καιρικά φαινόμενα χτυπούσαν την Αθήνα, κυρίως τα δυτικά προάστια της Αττικής. Περίπου 700 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα σε Ίλιον, Νίκαια και Περιστέρι ενώ οι ορμητικοί χείμμαροι που σχηματίστηκαν λόγω της άναρχης και αυθαίρετης δόμησης και των μπαζωμένων ρεμάτων παρέσυραν πολλά αυτοκίνητα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γιατι ειναι λογικο (και επιβαλλεται, αν εισαι δημοσιογραφος) να εισαι επιφυλακτικος με τοσες φτιαχτες μπουρδες που βλεπεις στο ιντερνετ καθημερινα.