Kαι ακροβατικά από F-16 φέτος στην παρέλαση

Kαι ακροβατικά από F-16 φέτος στην παρέλαση Facebook Twitter
3

Μπορεί να μείνουν και φέτος μακριά από την εξέδρα των επισήμων και να έχουν μπροστά τους κάγκελα, ωστόσο οι πολίτες της Θεσσαλονίκης που θα πάνε στην παρέλαση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη ακροβατικών από αεροσκάφος F 16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η επίδειξη θα γίνει αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης στις 12.25 ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και του υπουργού Εθνικής Άμυνας

Ο πιλότος του F 16 που έχει εμπειρία από ανάλογες επιδείξεις, θα κάνει θεαματικούς ελιγμούς και άλλες ασκήσεις στον ουρανό και σε χαμηλή απόσταση από τη γη.

Τα ακροβατικά θα διαρκέσουν 15 λεπτά και σύμφωνα με αξιωματικούς της Π.Α. «θα κόψουν την ανάσα των θεατών».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Λεφτά (για καύσιμα) υπάρχουν, εκλογές (κατά πάσα πιθανότητα) έρχονται! Άλλωστε, ο Βενιζέλος δεν ήταν που είχε πει στους πιλότους της ΠΑ ότι "δεν είναι παραγωγικοί"; Ευκαιρία να τεκμηριώσουν το άξιο του μισθού τους. Τουλάχιστον θα έχουμε θέαμα.