Πανικός στην κηδεία 24χρονου στη Ρουμανία

Πανικός στην κηδεία 24χρονου στη Ρουμανία Facebook Twitter
4

 

Πανικό προκάλεσε σε δεκάδες κορίτσια η είδηση ότι ο 24χρονος τον οποίο θρηνούσαν στην κηδεία του πέθανε από AIDS, κάτι που είχε κρατήσει ως τότε μυστικό η οικογένεια του.

Αν αληθεύει η είδηση που μετέδωσε η Daily Mail και αναμεταδίδουν πολλά ΜΜΕ διεθνώς, η αποκάλυψη έγινε όταν ο γιατρός που είχε διαγνώσει την ασθένεια θεώρησε καθήκον του να ενημερώσει όσους είχε έρθει σε επαφή με τον Daniel Decu, ο οποίος θεωρούνταν στην περιοχή Segarcea άστατος και καζανόβας.

Μάλιστα ο γιατρός απειλήθηκε από την οικογένεια του θανόντος αλλά, όπως λέει δεν φοβήθηκε, αφού μία από τις ερωμένες του νεκρού ήταν και η κόρη του.

Σύμφωνα με την Daily Mail την αποκάλυψη την ώρα της κηδείας ακολούθησαν άγριες σκηνές ενώ τουλάχιστον 40 γυναίκες έτρεξαν να κάνουν το τεστ για τον HIV.

Οι αρχές εξετάζουν την περίπτωση να ασκήσουν δίωξη στην οικογένεια του 24χρονου, για πιθανή εξάπλωση του ιού.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM
Πακιστάν: Το Ισλαμαμπάντ έπληξε στόχους στην Ινδία - Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση από τη διεθνή διπλωματία

Διεθνή / Πακιστάν: Το Ισλαμαμπάντ έπληξε στόχους στην Ινδία - Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση από τη διεθνή διπλωματία

Τα κράτη μέλη της G7 ζήτησαν «άμεση αποκλιμάκωση», ενώ οι ΗΠΑ, παραδοσιακός σύμμαχος του Πακιστάν αλλά τα τελευταία χρόνια πιο κοντά στην Ινδία, προσφέρθηκαν να μεσολαβήσουν για τη μείωση της έντασης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Στη Ρουμανία η μετάδοση της ασθένειας διώκεται ποινικά και επισύρει ποινή από 5 έως 15 ετών. Ο ασθενής οπως και η οικογένειά του επέδειξαν τεράστια ανευθυνότητα. Αδιαπραγμάτευτα τα δικαιώματα των ασθενών, διαπραγμάτευτες όμως και οι ευθύνες τους απέναντι στους συντρόφους τους.