Γκράφιτι αφιερωμένο στον Λουκάνικο στου Ψυρρή

Γκράφιτι αφιερωμένο στον Λουκάνικο στου Ψυρρή Facebook Twitter
(Φωτογραφία Μαρία Ρότα από το zoosos.gr)
4

 

Γκράφιτι αφιερωμένο στον Λουκάνικο στου Ψυρρή Facebook Twitter

Με τις «υποσημειώσεις «Τα δακρυγόνα μαζί τα φάγαμε» και «All Dogs Go to Heaven» έγιναν τα αποκαλυπτήρια γκράφιτι αφιερωμένου στον Λουκάνικο, σε τοίχο στου Ψυρρή.

Δημιουργοί του γκράφιτι-αφιερώματος στον σκύλο-σύμβολο των διαδηλωτών της Αθήνας, που πέθανε την περασμένη άνοιξη αλλά η απώλεια του έγινε γνωστή μόλις πριν λίγες ημέρες, είναι τρεις γκραφιτάδες με τα καλλιτεχνικά ονόματα Martinez, N. Gramms και Smart. 

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αυτό το Ελληνικό που έχουμε του στιλ, …έτρεχε ο σκύλος στα επεισόδια… και έγινε σύμβολο του αγώνα με ξεπερνά! Και ακόμα περισσότερο η προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (;).
Ο πιο μαγκας απο ολους !!Ε ναι,το Συμβολο των Αγωνιστων ενα περηφανο και πανεμορφο τετραποδο .. Τι καλυτερο ??Το μονο σιγουρο ειναι οτι κατι ηξερε παραπανω κι αν μπορουσε να κανει και περισσοτερα θα τα ειχε κανει..!!Αναπαυσου εν ειρηνη μικρο θαυματακι..
Κακώς συμμετέχουμε σ' αυτό το παιχνίδι... ακόμα και με το «όχι» [μέσα κι εγώ]!!! Έχει και η πλάκα τα όριά της!!!!Ο μανδύας του troll δεν είναι σε καμία περίπτωση άλλοθι για το τσαλαπάτημα του σεβασμού στη γνώμη του άλλου !!! Κάτι τέτοιες περιπτώσεις σε κάνουν να εύχεσαι να ισχύσει αυτό που εισηγείται η Αγγλία: την τιμωρία αυτών που στο όνομα της δικής τους τρελάρας τσαλαπατούν το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!