Ψινάκης για Μπουτάρη: «Είναι ο πιο ροκ δήμαρχος που υπάρχει»

Ψινάκης για Μπουτάρη: «Είναι ο πιο ροκ δήμαρχος που υπάρχει» Facebook Twitter
4

 

Συνάντηση στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης είχαν ώρα πριν ξεκινήσει ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος, στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Όπως γράφει η Ημερησία, ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε:«Με πήρε χθες ο συνάδελφος Ηλίας Ψινάκης -πρέπει να υπολογίσετε ότι τον Ηλία δεν τον γνώρισα χθες- και μου είπε, "φίλε δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει μαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη χωρίς να είναι ο δήμαρχος του Μαραθώνα". Κι έτσι ήρθε».

Ψινάκης για Μπουτάρη: «Είναι ο πιο ροκ δήμαρχος που υπάρχει» Facebook Twitter

Από την πλευρά του ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε ότι γνωρίζονται με το Γιάννη Μπουτάρη πολλά χρόνια και σημείωσε:

«Εμένα ο Μπουτάρης με βοήθησε πάρα πολύ και οι συνεργάτες του για να βγάλω άκρη, γιατί ξέρει αυτός. Είστε πάρα πολύ τυχεροί εσείς στη Θεσσαλονίκη που έχετε τον Μπουτάρη δήμαρχο, μακάρι να τον είχαμε κι εμείς. Είναι ο πιο ροκ δήμαρχος που υπάρχει».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

4 σχόλια