Έρχετα η "έξυπνη" βαλίτσα

Έρχετα η "έξυπνη" βαλίτσα Facebook Twitter
6

Μόλις λάνσαρε την crowdfunding καμπάνια της στο Indiegogo, ένα από τα sites εξεύρεσης επενδυτών, και φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα των απολεσθεισών αποσκευών που αντιμετωπίζουν όσοι χρησιμοποιούν συχνά το αεροπλάνο ως μεταφορικό μέσο.

Υποδεχτείτε την Bluesmart, την πρώτη έξυπνη, διασυνδεδεμένη βαλίτσα, που είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία αιχμής όπως σένσορες που σας ειδοποιούν όταν 'αισθανθούν' ότι απομακρύνεστε από κοντά της, μια προηγμένη κλειδαριά που κλειδώνει μέσω smartphone, ψηφιακή ζυγαριά για άμεσο έλεγχο του βάρους της, καθώς και ενσωματωμένο φορτιστή για όλα τα gadget σας.

Η Bluesmart κλειδώνει και ξεκλειδώνει μέσω smartphone

Ο δημιουργός της έχει εξοπλίσει επίσης την "έξυπνη" βαλίτσα Bluesmart, που θα κοστίζει 235 δολάρια όταν κυκλοφορήσει, με ειδικό σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού θα συνδέεται με αντίστοιχες υπηρεσίες και θα σας ειδοποιεί εάν η χειραποσκευή σας πήρε το 'λάθος δρόμο'.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο που συνοδεύει την καμπάνια της Bluesmart, στο Indiegogo:

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζοχράν Μαμντάνι αμφισβητεί την εξάπλωση της AI: «Τίποτα δεν είναι αναπόφευκτο»

Τech & Science / Ο Ζοχράν Μαμντάνι αμφισβητεί την εξάπλωση της AI: «Τίποτα δεν είναι αναπόφευκτο»

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης μίλησε για την πίεση να αποδεχόμαστε την τεχνητή νοημοσύνη παντού και υπερασπίστηκε το δικαίωμα των πολιτών να αποφασίζουν πού τη χρειάζονται.
THE LIFO TEAM
«Τι να μη λες»: Οι κρυφές οδηγίες που έδινε το WhatsApp στην τεχνητή νοημοσύνη του

Τech & Science / «Τι να μη λες»: Οι κρυφές οδηγίες που έδινε το WhatsApp στην τεχνητή νοημοσύνη του

Μια έρευνα εντόπισε οδηγίες που περιόριζαν τις απαντήσεις του chatbot του WhatsApp για τη διαγραφή λογαριασμών, τα προσωπικά δεδομένα και τον GDPR. Η Meta παραδέχθηκε το τεχνικό σφάλμα.
THE LIFO TEAM
«Ένιωσα αηδία»: Ευρωβουλεύτρια αποκαλύπτει πώς την «έγδυσαν» με AI

Διεθνή / «Ένιωσα αηδία»: Ευρωβουλεύτρια αποκαλύπτει πώς την «έγδυσαν» με AI

Πενήντα ευρωβουλευτές, οι 46 γυναίκες, βρέθηκαν στο στόχαστρο ιστοτόπων σεξουαλικών deepfakes. Η Λένα Σίλινγκ περιγράφει τη δική της εμπειρία και ζητά αυστηρότερα μέτρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
THE LIFO TEAM
Κάιλι Μινόγκ και Νικ Κέιβ: Καταγγελία ότι τα τραγούδια τους χρησιμοποιήθηκαν για την εκπαίδευση AI

Τech & Science / Κάιλι Μινόγκ και Νικ Κέιβ: Καταγγελία ότι τα τραγούδια τους χρησιμοποιήθηκαν για την εκπαίδευση AI

Το Gemini της Google αναπαράγει στίχους των δύο καλλιτεχνών, σύμφωνα με νέα καταγγελία. Η μουσική βιομηχανία προειδοποιεί για τις πιέσεις των εταιρειών AI στην Αυστραλία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια