Με επιστολή του σε τοπικό σάιτ ο πατέρας της κοπέλας που διαπομπεύτηκε ως φορέας του ιού HIV διαψεύδει ότι η κόρη του είναι φορέας του ιού και υποδεικνύει έναν 48χρονο ως δράστη της διαπόμπευσης της με αφίσες που είχαν το ονοματεπώνυμο της.

 

Η επιστολή του πατέρα της κοπέλας στο lesvosnews.gr:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το θέμα της κόρης μου, η οποία έχει από το πρωί διαπομπευτεί άδικα, αφού ζούμε σε μία μικρή κλειστή κοινωνία, όπου μία ανεύθυνη κουβέντα, γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης και εξευτελισμού, χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Η κοπέλα, για την οποία έγινε όλη αυτή η διαπόμπευση, είναι κόρη μου. Πριν κάποια χρόνια, είχε μία σχέση με τον 48χρονο τώρα Δ.Κ. με τον οποίο δεν έχει πλέον, καμία απολύτως επαφή εδώ και αρκετό καιρό, αφού η κόρη μου έχει κιόλας παντρευτεί". Ο εν λόγω κύριος, της δημιουργεί συχνά τέτοιου είδους προβλήματα. Όμως δεν μπορεί ένα μέσο ενημέρωσης, να γράφει για κάποιον χωρίς να έχει στοιχεία ότι έχει AIDS. Όσον αφορά την κόρη μου, είναι απολύτως εντάξει και υγιέστατη. Προφανώς ο εν λόγω κύριος μπέρδεψε μία εξέταση, για ένα άλλο μικρόβιο ακίνδυνο που είχε η κόρη μου, με τον ιό του AIDS. Καταλαβαίνετε σε τι περιπέτειες έχουμε μπει, από σήμερα το πρωί. Ήδη έχει διαταχθεί Εισαγγελική έρευνα και ο εν λόγω κύριος αναζητείται, για να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Επίσης έχει κληθεί να καταθέσει και η συντάκτρια του ρεπορτάζ, στη συγκεκριμένη εφημερίδα. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχουμε ήδη απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο της πόλης μας και θα κινηθούμε κατά παντός υπευθύνου, για την περιπέτεια στην οποία μας έχουν εμπλέξει».

 

Οι γονείς της κοπέλας μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα και  ιατρική γνωμάτευση, που είναι του 2010, η οποία αποδεικνύει ότι η κόρη τους δεν έχει προσβληθεί από AIDS.

 

Μυτιλήνη: «Ξέρω ποιος διαπόμπευσε την κόρη μου»