Δημόσια συγνώμη ζήτησε ο Σεφερλής για τη φάρσα

Δημόσια συγνώμη ζήτησε ο Σεφερλής για τη φάρσα Facebook Twitter
26

Συγγνώμη για τη φάρσα που έκανε σε ηλικιωμένους ζήτησε ο Μάρκος Σεφερλής σήμερα το πρωί από την εκπομπή του.

 Όπως είπε δεν ήταν σκοπός του να κοροϊδέψει τους ανθρώπους .

Χθες πάντως ο ηθοποιός σε δηλώσεις του μίλησε για φάρσες που κάνουν όλοι και δεν έδειχνε διάθεση να ζητήσει συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι η "Γραμμή Ζωής" με ανακοίνωση της κάλεσε τον Σεφερλή να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους ηλικιωμένους απειλώντας με μήνυση.

26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
Συγνωμη, τι περιμενατε απο ενα ατομο που θεωρει τον εαυτο Του κωμικο και το μονο που ξερει να κανει τοσα χρονια ειναι να ντυνεται γυναικα ή να χορευει στα πρωιναδικα? Και γιατι να απολογειται μονο ο σεφερλης? Ο ουγγαρεζος, τσαβαλια κ λοιποι μαιντανοι που ειχαν κατουρηθει απ'τα γελια, δεν ειναι μελη αυτου του πρωιναδικου?
Ε, καλά δεν την λες και συγγνώμη... Πολύ σφιγγόταν ο επαγγελματίας χιουμορίστας. Αλλά το ότι ήλθε σε δύσκολη θέση το μέγκα-μπομπολέικο και πίεσε με την σειρά του τον υπάλληλό του είναι κάτι που το απολαμβάνεις να το βλέπεις!
Εχω κουραστεί να διαβάζω μπουρδες... Δηλαδή αν ηταν η γιαγια σου ο παππους σου κτλ κτλ... Ολοι εσεις οι αγιοι ανθρωποι που βλεπετε ηλικιομένους στους δρόμους που πεινάνε ή που όντως δεν εχουν σπίτι σκεφτήκατε ποτε οτι μπορει να ταν ο παππους και η γιαγια σας? Ή μήπως τους βοηθάτε καθημερινώς και μονο ο Σεφερλής είναι λάθος ως προς τους ηλικιωμένους..?! Το να καθομαι και να κραζω εκ του ασφαλους ειναι πολυ ευκολο.... Φυσικα και δεν επικροτώ την φαρσα, αλλά μην σπατε μπαλες... Στη τελικη ο Σεφερλης πάντα έτσι ήταν... Δεν άλλαξε κάτι στη καριέρα του... Αστεία τυπου Ελληνοφρένεια δεν εχω δει να κανένα θεματάκι!! Εκει δεν πειράζουν τους ηλικιωμένους!?
Μα τι υποκρισία!Λες και είναι πρώτη φορά που γίνεται φάρσα σε τηλεθεατές από εκπομπή!Διαβάζω την πλειοψηφία των σχολίων και είναι λες και ανακάλυψαν την Αμερική.Και δεν είμαι καν fun του Σεφερλή.Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έκανα κάτι ανάλογο στην απέναντι εκπομπή αλλά δεν ακούστηκε κιχ.Οπότε τείνω κι εγώ να πιστέψω ότι άλλοι λόγοι κρύβονται πίσω από αυτήν την όψιμη ευαισθησία...Φυσικά και θεωρώ την συγκεκριμένη φάρσα κακόγουστη και πιστεύω ότι έπρεπε να την σταματήσει νωρίτερα αλλά αυτό δεν αναιρεί όσα είπα παραπάνω.
χαίρομαι που οι αναγνώστες - σχολιαστές της LIFO δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους φάρσα ή κουτσομπολιό, δεν έχουν κοροϊδέψει κάποιον λόγω ηλικίας, πάχους κλπ και φυσικά δεν έχουν "αναγκαστεί" να ζητήσουν συγγνώμη για μια τέτοια πράξη (ΠΟΤΕ!!).ο Σεφερλής μου είναι τελείως αδιάφορος, αλλά δεν θα του κουνήσω και το δάχτυλο ως δικαστής, όταν έχω κράξει έστω κι από μέσα μου..τον "γέρο" που πάει αργά με το αυτοκίνητο του ή τον παχύσαρκο που έχει στριμωχτεί επάνω μου και μυρίζει στον ηλεκτρικό. κι ακόμη περισσότερο όταν έχω γελάσει ασυναίσθητα με κάποιον που έφαγε τούμπα στο δρόμο ή με χιλιάδες βιντεάκια από φαρσέρ στο διαδίκτυο. το σφάλμα του ήταν που δεν ξανακάλεσε να πει "είμαστε από την εκπομπή τάδε...είμαι ο Μάρκος" ώστε ή να τον βρίσουν ή να του πουν "αχ κε Μάρκο ΜΑΣ...θα μας στείλετε κανένα πλυντήριο;"
Αγαπητε φιλε επεσες στην περιπτωση.Ακομα και εμεις(ενοοω την παρεα μου) οταν καναμε φαρσες ως 15χρονα(μεσω καρτοτηλεφωνων παλια)οταν πεφταμε σε ηλικιωμενους το σεβομασταν και το κλειναμε.Μεγαλο φαουλ του Σεφερλη,κακα τα ψεμματα.Διαβρωθηκε κ αυτος πληρως απο το παμφαγο μεσο της τελεορασης.
Οπως έγραψε και ο Θανάσης Χειμωνάς στο στάτους του: Ελλάδα, η χώρα που θεωρούνται αντιεξουσιαστές ο ...Λουκάνικος και ο Μητσάρας, και ναζίστής ο Σεφερλής.
Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.Τον ανάγκασαν μάλλον.Προφανέστατα δεν ήταν ειλικρινής η δήλωση.Τουλάχιστον έστω και έτσι την ζήτησε.Άλλοι ούτε αυτό δεν κάνουν.(αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως το 'χιούμορ' του, δεν είναι επί της ουσίας χιούμορ αλλά κρυάδα για χαμηλού νοητικού επιπέδου μυαλά - με το μπαρδόν αλλά να λέμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη)
Αναρωτιέμαι πως επιτρέπεται από τη νομοθεσία να μας τηλεφωνεί ο τελευταίος τυχόντας παρουσιαστάκος/ηθοποιάκος και άλλα σε -άκος και να βγάζει λεφτά ο ίδιος και το καναλάκι του από την αντίδρασή μας σε κάθε είδους φάρσα. Ποιός τους δίνει το δικαίωμα αυτό; Δεν έχω δικαίωμα να μην εκτίθεμαι προς όφελος οποιουδήποτε; Πως νομιμοποιούνται εκείνοι, όταν για να ηχογραφηθεί η συνομιλία μου με τον οποιονδήποτε οργανισμό ενημερώνομαι εκ των προτέρων οτι πρόκειται να ηχογραφηθώ;
Άσε ρε Μάρκο... τα επικοινωνιακά κολπάκια τα έκαναν άλλοι πιο νωρίς και πιο καλά από εσένα. Δεν είχες σκοπό να τους κοροϊδέψεις? Μου θυμίζεις το ανέκδοτο: Ρε φίλε καθόμουν στην κουζίνα με τη γυναίκα μου και αντί να της πω "Ρε Μαράκι φτιάξε έναν καφέ, τι της είπα: Αντε γ@μήσου μωρή καρι@λα μου χεις φάει τη ζωή"
Στεναχωρήθηκε με την έκβαση και όχι με την ίδια την ενέργεια, έχει σημασία.Πάνω που πήγα να ψηθώ όμως, άρχισε να φωνάζει η γυναίκα του και οι παρατρεχάμενοι με οπαδικό ρυθμό "Mega με μία" και αηδίασα πάλι.
Απαράδεκτο να αναφέρει ότι συμμετέχει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να στηρίξει και να δικαιολογήσει τη συγγνώμη του και τη γενικότερη πεποίθηση του για τους ηλικιωμένους και όσους έχουν ανάγκη όπως είπε... Θα μπορούσε να χει φερθεί πιο έξυπνα, για να χει παρουσιάσει αυτή την πλευρά ουσιαστικά... Θα μπορούσε αν ήθελε τόσο πολύ να πάρει τηλέφωνο ηλικιωμένους, να τους πει μια ομορφη καλημέρα, ποιος είναι και να τους δώσει κάποιο δώρο... Ή να μην τους πάρει και καθόλου!...
Δε συγκαταλέγομαι στους φαν του Σεφερλή σε καμία περίπτωση, αλλά δεν κατάλαβα, γιατί τόσος καημός ξαφνικά. Κάνανε μήνυση στο Λιάγκα και στη Σκορδά και το Δόξα που την περασμένη εβδομάδα κοροϊδεύανε κάποιον, που προφανέστατα δεν είχε 100% διαύγεια πνεύματος (το θέτω ευγενικά); Σχολίασε κανείς τον Αρναούτογλου που έκανε τις ίδιες φάρσες μαζί με το Νίκο Μουτσινά στην πρωινή ζώνη πριν χρόνια; Σε τι ακριβώς διαφέρει η εξίσου κακόγουστη και κρύα φάρσα του Σεφερλή από τις πανομοιότυπες και ιδίας κρυάδας φάρσες των προηγουμένων; Μάλλον κάποιοι ενοχλήθηκαν και πανικοβλήθηκαν από τα νούμερα τηλεθέασης και ψάχνουν ψύλλο στ' άχυρα. Η Πάνια ήταν καλτ, ο Μικρούτσικος φευγάτος, ο Λαζόπουλος εναλλακτικός, μολονότι το χιούμορ στρέφεται πάντα εναντίον ηλικιωμένων ή/και ανθρώπων που δεν έχουν τη διαύγεια να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν όλους μαζί.
Το ότι γινόντουσαν πριν χρόνια, δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται να γίνονται για πάντα. Δεν ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό; Την επόμενη φορά θα το σκεφτεί δεύτερη φορά ο κάθε βλάκας που πάει να κάνει τέτοιου είδους φάρσα.
ημίθεος Δεν αναφέρθηκα σε σχολιαστές, ούτε σε σένα προσωπικά. Το σχόλιο μου αφορά όσους αρθρογραφούν. Οι οποίοι φαίνεται να έχουν επιλεκτική αντίδραση στις ίδιες κρυόπλαστες φάρσες.
Φάρσες σε ηλικιωμένους ανήμπορους και κυρίως λόγω ηλικίας υπερευαίσθητους συνανθρώπους μας δεν κάνουμε .......Η φάρσα πάντα γίνεται σε βάρος κάποιου για να γελούν οι άλλοι όταν απευθύνεται σε ηλικιωμένους η γενικά ανήμπορους ειναι επικίνδυνα χοντρά αστεία με απρόοπτα και παρεξηγήσεις Christina
Μα φυσικα,ο ιδιος με αυτον τον οποιο ειχε οταν"πρωτοβγηκε στο παλκο".Να "βγαλει λεφτα".Να τα "κονομησει"επι το λαικοτερο.Με καθε τροπο.Οπως και πολλοι αλλοι "θεραποντες της τεχνης",και οχι μονον.