Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας Facebook Twitter
3

 

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας Facebook Twitter

Μέσα σε επεισόδια διακόπηκε ο χθεσινός αγώνας Σερβίας-Αλβανίας στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Euro 2016 καθώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πάνω από τους παίκτες πέταξε τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι στο οποίο κάποιοι είχαν κρεμάσει τη σημαία της «μεγάλης» Αλβανίας.

Παίκτης της Σερβίας επιχείρησε να πιάσει τη σημαία ενώ το αεροπλανάκι πετούσε χαμηλά ενώ οπαδοί της γηπεδούχου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν επεισόδια με παίκτες της Αλβανίας.

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας Facebook Twitter

Η σερβική αστυνομία συνέλαβε τον Ολσι Ράμα, αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα που καθόταν στις εξέδρες των επισήμων, ως υπεύθυνο για το επεισόδιο με την αλβανική σημαία.  

Η αστυνομία, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Όλσι Ράμα προκάλεσε το επεισόδιο. Αν επιβεβαιωθεί αυτό ενδέχεται να δημιουργηθεί σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο.

Στη σημαία της «μεγάλης» Αλβανίας συμπεριλαμβάνονται πολλές περιοχές των Βαλκανίων, μεταξύ αυτών και το Κόσσοβο το οποίο δεν αναγνωρίζει η Σερβία αλλά και ελληνικές περιοχές όπως η Ήπειρος και η Κέρκυρα.

Σημειώνεται ότι στο γήπεδο δεν υπήρχαν Αλβανοί οπαδοί, ενώ έπειτα από αυτά τα επεισόδια θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι αν τελικά ήταν παρόντες υπήρχε σοβαρός κίνδυνος σήμερα να θρηνούσαμε θύματα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΗΕ

Διεθνή / Μήνυμα Ερντογάν από τον ΟΗΕ για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο: Τι είπε για το Κυπριακό

«Επιθυμία μας είναι τα υφιστάμενα ζητήματα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο να επιλυθούν στη βάση των σχέσεων καλής γειτονίας και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΛΟΥΛΑ ΟΗΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Διεθνή / Επίθεση Λούλα στον ΟΗΕ: «Η αξιοπιστία του δεν ήταν ποτέ τόσο χαμηλή» - Προειδοποίηση για ξένη παρέμβαση στις εκλογές

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας κατήγγειλε την «παράλυση» του Συμβουλίου Ασφαλείας και ζήτησε να ανακτήσει ο ΟΗΕ τον ρόλο του ως «δύναμη για την ειρήνη»
THE LIFO TEAM
ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Νετανιάχου κατά Μαμντάνι: «Ντροπή σου που υποστηρίζεις τα τρομοκρατικά τέρατα της Χαμάς»

Το αεροσκάφος του Νετανιάχου θα προσγειωθεί στο Νιου Τζέρσεϊ αντί για τη Νέα Υόρκη λόγω ανησυχιών για τον Μαμντάνι, ενόψει της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.
THE LIFO TEAM
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πει στον αδελφό της: «Ο Κάρολος είναι ερωτευμένος με τον προσωπικό του υπηρέτη»

Διεθνή / Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πει στον αδελφό της: «Ο Κάρολος είναι ερωτευμένος με τον προσωπικό του υπηρέτη»

Ο Τσαρλς Σπένσερ γράφει στο νέο του βιβλίο ότι η αδελφή του τού είπε τη φράση σε γεύμα στο Λονδίνο, την περίοδο που του ανακοίνωνε ότι ο γάμος της τελείωνε. Σε νέα συνέντευξή του επιμένει ότι θυμάται ακριβώς τα λόγια της
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια