Τσάκωνας: «Αν θα αυτοκτονούσα θα πήγαινα να αυτοπυρποληθώ έξω από τη Βουλή»

Τσάκωνας: «Αν θα αυτοκτονούσα θα πήγαινα να αυτοπυρποληθώ έξω από τη Βουλή» Facebook Twitter
4

 Ενοχλημένος από τη φήμη που διέρρευσε πριν από μέρεςότι αυτοκτόνησε  εμφανίστηκε ο Κώστας Τσάκωνας σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ωστόσο, δε δίστασε να παραδεχτεί πως έχει σκεφτεί στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή του αλλά δεν το έκανε για τα αδέρφια του που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

"Η αυτοκτονία ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Αν είχα σκοπό να διαπράξω μια τέτοια πράξη, θα πήγαινα να αυτοπυρποληθώ έξω από τη Βουλή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το χάλι που έχει βρει αυτή τη χώρα. Μερικές φορές πέρασε από το μυαλό μου. Δεν το έχω κάνει γιατί έχω δυο ανάπηρα αδέρφια που συντηρώ. Αν φύγω από τη ζωή, δεν ξέρω τι θα απογίνουν αυτά τα παιδιά", είπε στο περιοδικό "Εγώ Weekly".

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ατύχημα που υπέστη πριν από ένα διάστημα και στη συνέχεια τα οικονομικά προβλήματα που επακολούθησαν.

"Ξερίζωναν ένα δέντρο κι ενώ οδηγούσα το μηχανάκι μου έπεσε στο κεφάλι. Δεν μπορούσα να δουλέψω στο θέατρο. Είχα απώλεια πρόσφατης μνήμης και δεν μπορούσα να θυμηθώ. Ήταν πλήγμα και οικονομικά και συναισθηματικά και ψυχολογικά", εξήγησε και συνέχισε "το 2011 έκοψαν και το προνιακό επίδομα που έπαιρναν τα αδέρφια μου.

Έφτασα σε απόγνωση. Αυτό το επίδομα βοηθούσε. Πληρώνω από την τσέπη μου μέρα παρά μέρα κοινωνικό λειτουργό να τους βοηθήσει. Έχω γυναίκα στη οποία δίνω 750 ευρώ την ημέρα και παίρνω 1.118 ευρώ σύνταξη και κάθε μήνα μου την πετσοκόβουν . Έχω κατασκευάσει μια λατέρνα και ήμουν έτοιμος να βγω στους δρόμους ζητώντας χρήματα από τους περαστικούς".

Ο Κώστας Τσάκωνας φάνηκε απαισιόδοξος για το μάλλον αφού πιστεύει ότι θα έρθουν χειρότερες μέρες. "Όταν βλέπεις ότι μέσα σε δύο χρόνια δηλώθηκαν τρεις χιλιάδες αυτοκτονίες και ανθρώπους που ψάχνουν για φαγητό στους δρόμους, στεναχωριέσαι και απελπίζεσαι", κατέληξε.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
άρε τσάκωνα μεγάλε!μέσα από κακόγουστες ταινίες μας χάρισες άφθονο γέλιο με τις ατάκες σου!να είσαι καλά πάντα!ταινία σταθμός το μάθε παιδί μου γράμματα.