Απεργία την Πρωτομαγιά

Βρετανία: 24χρονη ζούσε με μια βδέλλα στη μύτη

Βρετανία: 24χρονη ζούσε με μια βδέλλα στη μύτη Facebook Twitter
2

 

Βρετανία: 24χρονη ζούσε με μια βδέλλα στη μύτη Facebook Twitter

Με μια βδέλλα μήκους 7,5 εκατοστών στη μύτη της ζούσε για ένα μήνα η Daniela Liverani από τη Βρετανία η οποία παρουσίαζε ρινορραγίες που όμως δεν μπορούσε να φανταστεί από πού προέρχονταν.

Η 24χρονη είχε ένα ατύχημα με μηχανή κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στην Ασία και πίστευε ότι οι ρινορραγίες ήταν αποτέλεσμα αυτού ακριβώς του ατυχήματος.

Ωστόσο την παραξένεψε ποσότητα πηγμένου αίματος που βρήκε στη μύτη της και η αίσθηση ότι κάτι ζωντανό άρχισε να προεξέχει. Ετσι πήγε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί χρειάστηκαν μισή ώρα για να αφαιρέσουν τη βδέλλα.

Οι γιατροί πιθανολογούν πως ίσως η βδέλλα μπήκε στη μύτη της όταν έκανε μπάνιο στο Βιετνάμ ή ακόμη θα μπορούσε να περάσει από το στόμα στη μύτη της όταν έπινε νερό.

2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια