Βρετανία: 24χρονη ζούσε με μια βδέλλα στη μύτη

Βρετανία: 24χρονη ζούσε με μια βδέλλα στη μύτη Facebook Twitter
2

 

Βρετανία: 24χρονη ζούσε με μια βδέλλα στη μύτη Facebook Twitter

Με μια βδέλλα μήκους 7,5 εκατοστών στη μύτη της ζούσε για ένα μήνα η Daniela Liverani από τη Βρετανία η οποία παρουσίαζε ρινορραγίες που όμως δεν μπορούσε να φανταστεί από πού προέρχονταν.

Η 24χρονη είχε ένα ατύχημα με μηχανή κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στην Ασία και πίστευε ότι οι ρινορραγίες ήταν αποτέλεσμα αυτού ακριβώς του ατυχήματος.

Ωστόσο την παραξένεψε ποσότητα πηγμένου αίματος που βρήκε στη μύτη της και η αίσθηση ότι κάτι ζωντανό άρχισε να προεξέχει. Ετσι πήγε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί χρειάστηκαν μισή ώρα για να αφαιρέσουν τη βδέλλα.

Οι γιατροί πιθανολογούν πως ίσως η βδέλλα μπήκε στη μύτη της όταν έκανε μπάνιο στο Βιετνάμ ή ακόμη θα μπορούσε να περάσει από το στόμα στη μύτη της όταν έπινε νερό.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια