Φάρατζ: Να μην μπαίνουν στη Βρετανία μετανάστες με HIV

Φάρατζ: Να μην μπαίνουν στη Βρετανία μετανάστες με HIV Facebook Twitter
2

O ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος Ukip Νάιτζελ Φάρατζ σοκάρει με τις δηλώσεις του σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ευρωπαϊκή έκδοση του Newsweek, στην οποία μιλά για έλεγχο της ποσότητας και της ποιότητας των ανθρώπων που εισέρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την περίπτωση ενός 41χρονου Λετονού ο οποίος είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τη γυναίκα του το 1998 και θεωρείται ως ύποπτος για τη δολοφονία της μαθήτριας Άλις Γκρος.

Όμως ζήτησε λίγα παραπάνω από την απαγόρευση εισόδου σε ανθρώπου με καταδίκη για φόνο. "Και ανθρώπους που δεν είναι φορείς HIV για να είμαι ειλικρινής. Αυτή είναι μια καλή αρχή. Και άτομα με κάποια ειδίκευση".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Με το καλό και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τακτικά και παστρικά. Οροθετικοί, μετανάστες, νοητικές καθυστερήσεις, κινητικά προβλήματα, ανίατες ασθένειες γενικά, ομοφυλόφιλοι, αντιρρησίες, και όποια καηγορία προκύψει στο μέλλον.Απο 'σας να δούμε πως θα ξεβρωμίσουμε.
Πρότείνω αφού τους απορρίπτει ο Νάιτζελ Φάρατζνα μοιραστούν ανά την Ευρώπη και να φέρουμε κάποιους κι εδώ.Αυτοί είναι ασθενείς τουλάχιστον και όντως κάπου πρέπει να πάνε.Όχι σαν κάτι άλλουςτους οποίους κουβάλησαν κατά εκατοντάδες χιλιάδεςόσο κάποιοι άλλοι κάνουν το κορόιδο.Έτσι δεν πάει;