RE: Αυτή είναι η νέα κάμερα δράσης της HTC

RE: Αυτή είναι η νέα κάμερα δράσης της HTC Facebook Twitter
1

Μια action camera με ανορθόδοξο σχεδιασμό που θυμίζει περισκόπιο, αποκάλυψε μόλις η ταϊβανέζικη εταιρεία HTC, μαζί με μια νέα πρόταση στην πολυπληθή πλέον αγορά των Selfie Smartphones.

Η RE Camera, που φαίνεται να ανταγωνίζεται τις αντίστοιχες προτάσεις της GoPro, είναι φωτογραφική και βιντεοκάμερα που τραβάει φωτογραφίες έως 16 Megapixels και βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p στα 30 καρέ/δευτερόλεπτο. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Re δεν διαθέτει οθόνη προεπισκόπησης, αφού μπορεί να στείλει απευθείας την εικόνα της στο smartphone του κατόχου της (Android ή iPhone), μέσω Bluetooh ή Wi-Fi.

RE - White by HTC on Sketchfab

Η RE, που θα διατίεθει σύντομα στο εμπόριο με τιμή 200 δολάρια, μαζί με κάρτα microSD χωρητικότητας 8Gb, είναι αδιάβροχη και μπορεί να λειτουργήσει έως και 1 μέτρο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ η μπαταρία της των 820mAh της δίνει δυνατότητα συνεχόμενης λήψης 1 ώρας και 40 λεπτών βίντεο ή περίπου 2.200 φωτογραφιών. 

Μαζί με τη RE, η HTC αποκάλυψε και το Desire Eye, το νέο της smartphone που με εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13 Megapixel, οθόνη 5,2 ιντσών και το ειδικό software επεξεργασίας εικόνων "Eye Experience", δείχνει ξεκάθαρα τον προσανατολισμό του ως ένα Selfie smartphone.

Το νέο smartphone της HTC, ονόματι Desire Eye, 'τρέχει' με λειτουργικό Android 4.4

[engadget]

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια