EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΗΠΑ: Αστυνομικός δολοφόνησε νεαρό μαύρο που κρατούσε σάντουιτς


Broadcast live streaming video on Ustream
3

 

ΗΠΑ: Αστυνομικός δολοφόνησε νεαρό μαύρο που κρατούσε σάντουιτς Facebook Twitter

Αστυνομικός ο οποίος μάλιστα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στο St Louis, του Missouri, πυροβόλησε και σκότωσε νεαρό αφροαμερικανό αφού πρώτα τον κυνήγησε  στους δρόμους μιας γειτονιάς.

Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι ο νεαρός κρατούσε όπλο, όμως μάρτυρες αναφέρουν ότι κρατούσε απλώς ένα σάντουιτς πηγαίνοντας στη δουλειά του.

Η δολοφονία έχει βγάλει πολίτες στους δρόμους  κοντά στην περιοχή κοντά στο Βοτανικό Κήπο του Missouri, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών. Ζημιές έχουν σημειωθεί σε αστυνομικά οχήματα ενώ η αγανάκτηση για το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας κατά μαύρου εκφράζεται και μέσω του Twitter στο hashtag #shawshooting.

ΗΠΑ: Αστυνομικός δολοφόνησε νεαρό μαύρο που κρατούσε σάντουιτς Facebook Twitter

Ο νεκρός, είναι σύμφωνα με πληροφορίες 18 ετών αλλά δεν έχει αναγνωριστεί ως τώρα από τις αρχές.

Ο 32χρονος αστυνομικός που κατευθυνόταν στη δεύτερη δουλειά του ως ιδιωτικός φύλακας και φέρεται να φορούσε στολή πυροβόλησε τουλάχιστον 17 φορές κατά του νεαρού.  

ΗΠΑ: Αστυνομικός δολοφόνησε νεαρό μαύρο που κρατούσε σάντουιτς Facebook Twitter
3

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΕΙΣΜΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Περισσότεροι από 1.700 οι νεκροί - «Πολλοί ψάχνουν με ό,τι εργαλεία έχουν τους συγγενείς τους στα ερείπια»

Εντείνεται η ανησυχία για τους αγνοούμενους και την πιθανή «δραματική» αύξηση του αριθμού των θανάτων - Χιλιάδες τραυματίες και άστεγοι
THE LIFO TEAM
«Πήρα ανεμιστήρα μπας και την παλέψω» - Έλληνες που ζουν στην Αγγλία περιγράφουν τις ημέρες καύσωνα στη LiFO

Διεθνή / «Πήρα ανεμιστήρα μπας και την παλέψω» - Έλληνες που ζουν στην Αγγλία περιγράφουν τις ημέρες καύσωνα στη LiFO

Γιατί τα 28άρια μπορούν να γίνουν ανυπόφορα στο Λονδίνο; – Υποδομές από το 1900, απουσία κλιματιστικών, συγκοινωνίες που δεν αντέχουν τη ζέστη και οι λύσεις στο σπίτι
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΛΗ

σχόλια

3 σχόλια