Λόρενς: "Δεν είναι σκάνδαλο, είναι σεξουαλικό έγκλημα"

Λόρενς: "Δεν είναι σκάνδαλο, είναι σεξουαλικό έγκλημα" Facebook Twitter
5

Η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζένιφερ Λόρινς που είδε αρκετές προσωπικές γυμνές φωτογραφίες που διατηρούσε στο κινητό της να διαρρέουν σε όλο τον κόσμο μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair.

Εκεί είπε ότι δεν αντιμετωπίζει το θέμα ως σκάνδαλο αλλά ως "σεξουαλικό έγκλημα". "Ήμουν τόσο φοβισμένη... Δεν ήξερα πως θα επηρεάσει την καριέρα μου" συνέχισε για την ψυχολογική της κατάσταση. 

Η διαρροή των γυμνών της φωτογραφιών έγινε στις 31 Αυγούστου, δύο εβδομάδες μετά τη συνέντευξη με το συντάκτη του περιοδικού, όμως το περιοδικό ζήτησε την άποψη της και για το γεγονός.

"Είμαι δημόσιο πρόσωπο, είμαι ηθοποιός, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πήγαινα γυρεύοντας για να γίνει αυτό. Είναι το σώμα μου και θα έπρεπε να είναι επιλογή μου. Το γεγονός ότι όλο αυτό έγινε χωρίς εγώ να έχω το δικαίωμα επιλογής είναι απολύτως αηδιαστικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ζω σε έναν τέτοιο κόσμο" είπε.

Στην αρχή ήθελε να γράψει μια δήλωση για την παραβίαση της ιδιωτικότητάς της, αλλά «ότι και αν προσπάθησα να γράψω με έκανε να κλαίω ή να θυμώνω. Αρχισα να γράφω μια απολογία, αλλά πραγματικά δεν έκανα κάτι για να απολογηθώ. Ημουν σε μια υγιή, σπουδαία εξαποστάσεως σχέση για 4 χρόνια και σε αυτές τις περιπτώσεις το αγόρι σου είτε θα κοιτάξει στις σελίδες με πορνό είτε θα κοιτάξει εσένα..."


"Δεν είναι ένα σκάνδαλο. Είναι ένα σεξουαλικό έγκλημα. Είναι αηδιαστικό. Ο νόμος πρέπει να αλλάξει εμείς πρέπει να τον αλλάξουμε. Είναι απίστευτο ότι κάποιος μπορεί να σε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά, να σου ασκήσει σεξουαλική βία και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως θα βγάλει και κέρδος από αυτό. Με ξεπερνά όλο αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί κάποιος να είναι τόσο αποξενωμένος από την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση. Πως μπορεί να είναι τόσο άδειος μέσα του".


"Όποιος είδε αυτές τις φωτογραφίες θα έπρεπε να ντρέπεται, διέπραξε μια σεξουαλική προσβολή. Ακόμα και άνθρωποι που γνωρίζω και αγαπώ μου είπαν ότι είδαν τις φωτογραφίες. Δεν θέλω να ακουστώ σαν τρελή, όμως σκέφτομαι πως δεν είπα σε κανέναν από αυτούς ναι, μπορείς να δεις το γυμνό σώμα μου".

Τέλος περιγράφει το πιο δύσκολο πράγμα που έκανε, το τηλεφώνημα στον πατέρα της μετά τη διαρροή των φωτογραφιών. "Οσα λεφτά και αν έχω βγάλει από τότε που έγινα γνωστή, δεν αρκούν δεν έχουν αξία μπροστά σε ένα τηλεφώνημα, είπε στο Vanity Fair. Ευτυχώς έπαιζε γκολφ και ήταν σε καλή διάθεση" προσθέτει αστειευόμενη.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Θυμάμαι στην τελετή ττων Όσκαρ,πριν 2 έτη,όταν ο οικοδεσπότης Seth McFarlan τραγουδούσε το we saw your boobs(στο οποίο κατονόμαζε τις σταρ που τα "πέταξαν" στην οθόνη),όπου ανέφερε πως δεν είδαμε ακόμη της Lawrence,και αυτή έκανε μία χειρονομία ανακούφισης(του στυλ Yeah!),επειδή είχε παραμείνει ανέγγιχτη απ' αυτήν την μόδα.Πόσο ειρωνικό να την βλέπουμε τώρα ολόγυμνη κι όχι μόνο τα boobs!Δεν γλυτώνεις από την μοίρα,Jennifer!ΥΓ Μιλάμε για μία χυμώδη κουκλάρα,που φαινόταν πως είχε πλούσια τα ελέη!!Εύγε!
"Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ζω σε έναν τέτοιο κόσμο"! Οκ είναι τραγικό αυτό που έπαθε αλλά είναι αστείο να διαμορφώνει κάποιος άποψη για την ανθρωπότητα από ένα(όσο δυσάρεστο και αποτρόπαιο κι αν είναι αυτό)συμβάν που τον έπληξε προσωπικά ,όταν εχει πρόσβαση στην παγκόσμια ιστορία και στην καθημερινή ειδησεογραφία.Παίζει ,θέλω να πω ,να ΄χουν γίνει και χειρότερα στην ιστορία αυτού του μικρού πλανήτη...
Δωρεάν μαθήματα αντίδρασης σε δύσκολες καταστάσεις από τη Τζένιφερ Λόρενς. Με τέτοια εξαιρετική συγκρότηση για την ηλικία της, η ιστορία αυτή δεν πρόκειται να επηρεάσει στο ελάχιστο την ανοδική της πορεία.
Το αυτονόητο δηλαδή, έτσι; To ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην επιλογή. Αυτή η κοπέλα φαίνεται να είναι πράγματι ισορροπημένη. Ή που θα έχει ένα λαμπρό μέλλον ή που θα την κατασπαράξουν, μέση οδός δες υπάρχει.