To ακριβότερο Burger του κόσμου

To ακριβότερο Burger του κόσμου Facebook Twitter
4

Αν έχετε και είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε £1237.50 για ένα μπέργκερ τότε στο Λονδίνο υπάρχει το εστιατόριο που θα σας σερβίρει με το πιο εξωφρενικά τιμολογημένο έδεσμα. Το μπέργκερ του εστιατορίου Honky Tonk στο κοσμοπολίτικο Chelsea είναι και επισήμως το ακριβότερο του είδους του παγκοσμίως.

To ακριβότερο Burger του κόσμου Facebook Twitter

 ο "Glam Burger" έχει μόλις 14 συστατικά που όμως είναι εκλεκτά, σπάνια και διαλεγμένα ώστε να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την τιμή. Το μπιφτέκι είναι από μοσχάρι Kobe, το αλάτι που έχει χρησιμοποιηθεί είναι από τα Ιμαλάια, ενώ μαζί με το τυρί μπρι, το ξύσμα τρούφας και τον σπάνιο κρόκο υπάρχει και μια στρώση αστακό. Το φινίρισμα του μπέργκερ γίνεται με χαβιάρι, αυγό πάπιας και φυσικά το ψωμάκι. Όλα όμως τα παραπάνω είναι βουτηγμένα σε βρώσιμο χρυσό.

 

To ακριβότερο Burger του κόσμου Facebook Twitter

Εκτός από την τιμή εξίσου εξωφρενικές είναι και οι θερμίδες αυτού του γεύματος οι οποίες ξεπερνούν τις 2000. Το εν λόγω μπέργκερ πάντως δεν αγοράστηκε από κάποιον πελάτη αλλά κληρώθηκε σε ένα τυχερό πελάτη του εστιατορίου.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MIT ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Διεθνή / Τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση. Έκανε αγωγή στο «θύμα». Κέρδισε 6 εκ. δολάρια

Ο Ντέιβιντ Σαμπατίνι, άλλοτε διακεκριμένος καθηγητής στο MIT, υπέβαλε αγωγή κατά πρώην συναδέλφου του που τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά και το δικαστήριο τον δικαίωσε
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΡΓΟ

Διεθνή / Γαλλία: Κάηκε το δημαρχείο της Λιμόζ - Η στιγμή που καταρρέει ιστορικός πύργος που «άντεξε δύο παγκόσμιους πολέμους»

Η Γαλλία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα κύμα κοινωνικής αναταραχής που ξεκίνησε από τις μαθητικές κινητοποιήσεις του Σεπτεμβρίου και έχει πλέον αποκτήσει ευρύτερα χαρακτηριστικά
THE LIFO TEAM
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΓΑΛΛΙΑ

Διεθνή / Κύμα οργής σαρώνει την Ευρώπη: Ταραχές, συλλήψεις και κοινωνική δυσαρέσκεια - Πότε και πού οι συγκεντρώσεις στην Ελλάδα

Η εξέλιξη των διαδηλώσεων αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αρκετές ευρωπαϊκές χώρες προετοιμάζονται για εκλογικές αναμετρήσεις μέσα στους επόμενους μήνες
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Αυτό που μαλώνουν ποιος θα κεράσει..-Δεν κανω κίνηση, δικά σου-Οχι εσύ πληρωνεις σήμερα. Τελος.-ξεχασε το. Θα τσακωθούμε. Σήμερα πληρώνεις εσυ. -Μην το ξαναπεις. Εσυ σημερα. Εγω αυριο....
Θα σου φτιάξω εγώ χαμπουργκερ τέλειο, με δικό μου ψωμάκι και από όλα αυτά τα υλικά που γράφει παραπάνω το μόνο ίδιο θα είναι το αλάτι ιμαλαίων (μόνο αυτό χρησιμοποιώ ) άντε και το μπρι (σιγά το έξοδο)Θα έχει όμως μια τεράστια διαφορά,θα είναι κερασμένο.