Ψηφίζουν ξανά για δήμαρχο στην Καισαριανή

Ψηφίζουν ξανά για δήμαρχο στην Καισαριανή Facebook Twitter
9

Θα επαναληφθούν οι δημοτικές εκλογές στην Καισαριανή μετά την απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου της Αθήνας, που λειτουργεί ως εκλογοδικείο.

Το δικαστήριο ακύρωσε την εκλογή του δημάρχου Καισαριανής κ. Γ. Κοντόσταυλου, ο οποίος υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από ένσταση του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση, ο οποίος υποστηριζόταν από το ΚΚΕ. Η ένσταση αφορούσε μόλις δύο ψήφους. 

Οι εκλογές θα επαναληφθούν μεταξύ των δύο συγκεκριμένων υποψηφίων.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εχω την εντυπωη οτι αν τιθεται θεμα ακυροτητας ψηφων/λαθος καταμετρησης, ενσταση μπορει να κανει οποιοσδηποτε,ακομη και απλος δημοτης.Εκεινο το οποιο ειναι περιεργο ειναι το οτι εγινε δεκτη.Διοτι,ειδικα στις αυτοδιοικητικες εκλογες,οι ενστασεις οι οποιες υποβαλλονται ειναι παρα πολλες(γνωριζω αρκετες περιπτωσεις),ομως κατα κανονα απορριπτονται συλληβδην.Το οτι εγινε δεκτη και διεταχθησαν επαναληπτικες εκλογες ειναι,οντως ,σπανιο.Απο κει και περα δεν μενει παρα να (ξανα)αποφασισουν οι δημοτες Καισαριανης τι θελουν.Δεν χαθηκε,δα,και ο κοσμος,με την αποφαση αυτη.
Καταρχήν, τα πολιτικά κόμματα δεν είναι γκόμενες/οι για να έχουν κόμπλεξ! Πολιτικές διαφωνίες έχουν ή σύμφωνίες και για αυτό άλλοτε τα βρίσκουν και τις περισσότερες φορές δεν τα βρίσκουν!Δεύτερον, η ένσταση έγινε από τη Λαϊκή Συσπείρωση για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, που από λάθος βγήκε δεύτερος. Επομένως, δεύτερη ήταν κανονικά η ΛΣ, οπότε ο επαναλληπτικός θα γίνει μεταξύ της ΛΣ και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.Για τσέκαρε μήπως και τις άλλες φορές δεν είναι το κόμπλεξ που μιλάει αλλά υπάρχει κάποιος πιο σοβαρός λόγος!
Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου, στη συγκεκριμενη περιπτωση ειχαν δικιο ομως. Επισης το ΚΚΕ εκανε την ενσταση γιατι ειχε βγει δευτερος ο ΠΑΣΟΚος υποψηφιος για δυο ψηφους, οχι επειδη βγηκε πρωτος ο Κοντοσταυλος.
Το ΚΚΕ έχει καταντήσει αηδία με τόσο κόμπλεξ που κουβαλάει, άσχετα με το συγκεκριμένο περιστατικό. Σε πολλές περιπτώσεις έχει δείξει το κόμπλεξ του με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αλλά δεν ήξερα ότι υπήρξε τελικό αποτέλεσμα με 2 ψήφους διαφορά, οπότε σε αυτήν την περίπτωση πάω πάσο. Δεν αλλάζει όμως σε καμία περίπτωση το γεγονός του κομπλεξισμού του ΚΚΕ. ΥΓ: Αν το θέμα ήταν μεταξύ του δεύτερου και τρίτου για 2 ψήφους, γιατί γίνονται εκλογές μεταξύ πρώτου και τρίτου τότε;
Τι να αλλοιωθει η επιλογη του κοσμου ρε Boris? Αφου ο ΠΑΣΟΚος περασε στο δευτερο γυρο γιατι εγινε λαθος στην καταμετρηση. Δηλαδη θα εχουμε δευτερο εναν υποψηφιο που δεν τον ψηφισε ο κοσμος; Οσο για το ΚΚΕ, θεωρω οτι λειτουργει απο κομπλεξ οταν κραζει αναιτια επειδη ο Συριζα του εχει φαει την ηγεμονια στην αριστερα. Καλο θα ηταν να μην πεφτουμε και μεις στο ιδιο ολισθημα, να κραζουμε αναιτια δηλαδη οπως σε αυτην την περιπτωση, γιατι τοτε δε βλεπω σε τι διαφερουμε.
VladNirki, η ενσταση του ΚΚΕ κερδηθηκε γιατι πολυ απλα ο συνδυασμος του βγηκε δευτερος και οχι τριτος. Αν ειχε οντως βγει τριτος θα εχανε την ενσταση. Απο κει και περα, επαναλαμβανεται ο δευτερος γυρος γιατι την πρωτη φορα δεν εγινε με τους σωστους υποψηφιους.