Φθορές στην Ακρόπολη από 23χρονους Ρώσους που έκαναν ακροβατικά

Φθορές στην Ακρόπολη από 23χρονους Ρώσους που έκαναν ακροβατικά Facebook Twitter
6

Στην αστυνομία κατέληξαν δύο 23χρονοι από τη Ρωσία που έκαναν ακροβατικά στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και προκάλεσαν φθορές στο μνημείο.

Οι δύο νεαροί ανέβηκαν στον Παρθενώνα και αφού έκαναν τις απαραίτητες για αυτούς διατάσεις άρχισαν να εκτελούν το πρόγραμμα τους στο μνημείο, παρά τις συστάσεις του αρχαιοφύλακα.

Οι συλληφθέντες όμως δεν πτοήθηκαν και προκάλεσαν φθορές σε ένα μεσαιωνικό τοιχίο καθώς αρκετές πέτρες έπεσαν.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Μηπως ο αρχαιοφυλακας επρεπε να τους διωξει νωριτερα; Τί εννοει συστασεις, παρακαλω κατεβειτε απο τα αρχαια αν ειναι δυνατον; Επρεπε να σκασουν 4 σεκιουριτι και να τελειωσει εκει.
Από τη χώρα ορισμό του "κακού" νεοπλουτισμού με αφεντικά την ντόπια μαφία κλπ.Δεν τα έχω με τον νεοπλουτισμό γενικώς γιατί οι αντίστοιχοι Κινέζοι σέβονται μέχρι αηδίας (περισσότερο από εμάς) συνήθως.
καλά, για Ρώσους μιλάμε. στο Λούβρο έβλεπα νιάνιαρα να τρέχουν και ν' αγκαλιάζουν αγάλματα. Οι μανάδες χαμογελούσαν και τα λέγαν να σταθούν για να τα βγάλουν φωτογραφία.
... και μη μας προκαλεί έκπληξη το θράσος των συγκεκριμένων, καθώς γαλουχήθηκαν στη χώρα του "κάνω ό,τι γουστάρω" και "αν έχετε αντίρρηση σας αρχίζω και στα μπουνίδια". Αυτό έμαθαν.
Ζώα εντελώς, κάνουν ό,τι γουστάρουν μπας και πάρουν κανένα like στο facebook και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Λυπάμαι πολύ πραγματικά για τη γενιά μου και το μέλλον της (αν έχει).
Όλες οι γενιές είναι τα ίδια και χειρότερα. Καμία γενιά δεν πρόκειται να πάει μπροστά τον ντουνιά έτσι όπως τον ονειρεύεται ο καθένας μας. Γιατί πολύ απλά όλοι είμαστε άνθρωποι και θα συνεχίσουμε να είμαστε με τα καλά μας και τα στραβά μας.