ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

19χρονος Έλληνας ο κορυφαίος freerunning αθλητής του κόσμου

Ο Δημήτρης Κυρσανίδης σ' ένα backflip στον τελικό© Predrag Vuckovic/Red Bull Content Pool
2

Ο 19χρονος Δημήτρης Κυρσανίδης κατέκτησε τη νίκη στον τελικό του Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη, όπου 18 απ' τους καλύτερους αθλητές freerunning του κόσμου αγωνίστηκαν στέλνοντας εικόνες υψηλού αθλητικού επιπέδου σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ο δύο φορές πρωταθλητής Pavel Petkuns από τη Λετονία κι ο Ρώσος Aleksandr Baiturin τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, με επιδόσεις που εντυπωσίασαν κριτές και κοινό!

Mε ένα άψογο, απαιτητικό και πλούσιο σε κόλπα run, ο Δημήτρης DK Κυρσανίδης, έκανε μια διεθνούς κλάσης εμφάνιση, πάνω στις κατάλευκες, πέτρινες σκεπές της Καλντέρας, εκτοπίζοντας μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, όπως τον περσινό νικητή Corey DeMeyers και το μόνιμο φαβορί Pavel Petkuns.

19χρονος Έλληνας ο κορυφαίος freerunning αθλητής του κόσμου Facebook Twitter
"Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω, ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι είμαι ο νικητής," είπε ο Έλληνας αθλητής αμέσως μόλις κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στο σημαντικότερο freerunning διαγωνισμό του πλανήτη.

18 αθλητές από 12 διαφορετικές χώρες, συνδύασαν τέχνη και αθλητισμό σε μια διαδρομή πάνω από στέγες, τοίχους, μπαλκόνια και πισίνες. Το Best Trick Award by CU κέρδισε ο Ρώσος Aleksandr Baiturin δίνοντας τον πιο... Restart εαυτό του καθώς εκτέλεσε άψογα ένα συνδυασμό από tricks και προσγειώθηκε στην πισίνα της πίστας με μια απίστευτή βουτιά από ύψος 2,5 μέτρων. H Αμερικανίδα stunt woman Luci Romberg πήρε τον τίτλο Best Female.

 

19χρονος Έλληνας ο κορυφαίος freerunning αθλητής του κόσμου Facebook Twitter

Περισσότεροι από 1.500 θεατές συγκεντρώθηκαν στο Φηροστεφάνι και εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσω διαδικτύου. Πιο εντυπωσιακό από ποτέ, το Red Bull Art of Motion επέστρεψε στη Σαντορίνη με τους τολμηρούς "χορευτές" στις στέγες να δίνουν μια ανεπανάληπτη παράσταση. 

2

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στο τεχνικό ντουέτο

Αθλητισμός / Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στο τεχνικό ντουέτο

Η Αννα-Μαρία και η Ειρήνη Αλεξανδρή έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο 38ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Παρίσι
THE LIFO TEAM
Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής που κάνει τα γήπεδα του MLB σκηνή ορατότητας

Αθλητισμός / Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής που κάνει τα γήπεδα του MLB σκηνή ορατότητας

Ο Άντονι Μπόουενς έστειλε την μπάλα στις εξέδρες δύο γηπέδων του MLB και θέλει τώρα να το κάνει σε όλα. Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής μετατρέπει μια αθλητική πρόκληση σε μήνυμα προς τους παίκτες του μπέιζμπολ που μένουν ακόμη στη σιωπή.
THE LIFO TEAM
FIFA UEFA ΤΖΙΑΝΙ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ

Αθλητισμός / Ο Ινφαντίνο θέλει να βάλει συνέταιρο στην FIFA την οικογένεια Κούσνερ - Οργισμένη απάντηση από την UEFA

Μεταξύ των υποψήφιων επενδυτών είναι η εταιρεία Thrive Capital του Τζόσουα Κούσνερ, αδελφού του Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ιβάνκα Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια