Gay πορνό και Kim Kardashian oι κορυφαίες προτιμήσεις των γυναικών στο Pornhub

Gay πορνό και Kim Kardashian oι κορυφαίες προτιμήσεις των γυναικών στο Pornhub Facebook Twitter
16

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ 

To No1 παγκοσμίως σε επισκεψιμότητα Porhub, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τις αναζητήσεις και τις προτιμήσεις των χρηστών του και τα αποτελέσματα φαίνεται πως είναι αρκετά εντυπωσιακά ώστε να καταφέρουν να δημοσιευτούν ακόμη και στον Independent.

Υπολογίζεται πως ημερησίως 44 εκατομμύρια επισκέπτες ξοδεύουν χρόνο στο ερωτικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας και τα δεδομένα του Pornhub Insights θεωρούνται τουλάχιστον αξιόπιστα. 

Σύμφωνα πάντως με αυτά αποκαλύπτεται ότι οι προτιμήσεις δεν συνάδουν με τα στερεότυπα που οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας ενώ οι μεταφράσεις για τα αποτελέσματα ποικίλλουν.

Το λεσβιακό πορνό ξεχωρίζει ως η κορυφαία κατηγορία για τις γυναίκες χρήστες οι οποίες φέρνουν επίσης το gay πορνό με άντρες στη δεύτερη θέση. Εντυπωσιακό είναι το ότι η κατηγορία αυτή βρίσκεται στην έβδομη θέση για τους άνδρες παρά το γεγονός ότι εμπορικά φαίνεται να αποδίδεται σε αυτούς. Μερικά ακόμη αξιοσημείωτα της στατιστικής παρουσιάζουν υψηλά τη νέα κατηγορία "For Women" που έχει προστεθεί σε πολλά σάιτ ερωτικού περιεχομένου και η οποία θεωρείται πώς είναι πως είναι η αντανακλαστική κίνηση της βιομηχανίας του πορνό στο γυναικείο κοινό που ολοένα και μεγαλώνει.

Αναλυτικά οι δημοφιλέστερες κατηγορίες για άντρες και γυναίκες:

Gay πορνό και Kim Kardashian oι κορυφαίες προτιμήσεις των γυναικών στο Pornhub Facebook Twitter

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τι ψάχνουν άντρες και γυναίκες στο περιεχόμενο του Pornhub με βάση τις λέξεις κλειδιά:

Gay πορνό και Kim Kardashian oι κορυφαίες προτιμήσεις των γυναικών στο Pornhub Facebook Twitter

 

Στην κορυφή των γυναικείων προτιμήσεων βρίσκεται σύμφωνα με τα δεδομένα η Kim Kardashian. Για τους άντρες τα δεδομένα δείχνουν την Lisa Ann η οποία τοποθετείται στην κατηγορία milf.

Gay πορνό και Kim Kardashian oι κορυφαίες προτιμήσεις των γυναικών στο Pornhub Facebook Twitter

 

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά μας και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Υγεία & Σώμα / Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Το πιεστικό ερώτημα, ωστόσο, είναι: τι μπορούμε να κάνουμε; Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι πλήρως κορεσμένος από τα smartphones: είναι σχεδόν αδύνατο, πλέον, να διεκπεραιώσουμε την καθημερινή μας ζωή χωρίς αυτά, ούτε φυσικά μπορούμε να κρατάμε τα παιδιά μας μακριά τους για πάντα.
THE LIFO TEAM
«Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας / «Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Η Τζούλη Αγοράκη συναντά τη Φιορίτα Πουλακάκη, διευθύντρια της Κλινικής Μαστού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, διακεκριμένη μαστολόγο, η οποία χειρούργησε και την ίδια όταν περνούσε τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Υγεία & Σώμα / H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Ο νευροεπιστήμονας Charan Ranganath εξηγεί πως όταν συναντά κάποιον για πρώτη φορά, συχνά τον ρωτούν «Γιατί δεν έχω καλή μνήμη και ξεχνάω εύκολα;». Όμως, η απάντηση που εκείνος δίνει είναι πως τον ενδιαφέρει περισσότερο τι θυμόμαστε, παρά τι ξεχνάμε.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Υγεία & Σώμα / Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» περισσότερες από 15.000 γυναίκες που πιθανόν να ανακάλυπταν πολύ αργότερα ότι η υγεία τους κινδυνεύει διαγνώστηκαν με ευρήματα και έλαβαν θεραπεία έγκαιρα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Η αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου σε συχνές μορφές καρκίνου

Υγεία & Σώμα / Η αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου σε συχνές μορφές καρκίνου

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Κορίνα Πατέλη - Bell, μπορεί να πάρει τα δεδομένα των πιλοτικών προγραμμάτων που εφαρμόστηκαν σε 42 περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου και οδήγησαν στη μετατόπιση των ασθενών σε πρωιμότερα στάδια διάγνωσης
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ

σχόλια

9 σχόλια
Νόημα θα είχε επίσης, να υπάρχουν στατιστικά επιμερισμού των views σε χρήστες - χρήστριες και ποιο είναι το "προφίλ" των εν λόγω γυναικών - ανδρών χρηστών, που προφανώς επηρεάζουν τις "οπτικές" προτιμήσεις τους.
Η πρωτιά της λεσβιακής φαντασίωσης ακόμα και στο γυναικείο φύλλο μου θυμίζει την πρωτιά των γκάλοπ του Σύριζα. Ενώ όλοι το έχουμε στο μυαλό μας στο τέλος πάμε και ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία.
Θα 'λεγε πως για να διαλέξει ένας άνθρωπος το ψευδώνυμο pieta,αυτό σημαίνει πως συνειδητά ή όχι,ταυτίστηκε με την υπόθεση,πράγμα το οποίο σημαίνει πως έζησε τα γεγονότα της ταίνιας.Το θέμα είναι,τα έζησε ταυτιζόμενος/η με τον υιό ή με την μάνα;
@βασιλη, ευχαριστω δεν ηξερα οτι υπαρχει ταινια pieta, εκανα google search και ενημερωθηκα. Το ψευδωνυμο το διαλεξα απο το γλυπτο του Μιχαηλ Αγγελου, που απο μικρη με γοητευε (ο πονος της μανας).Δεν ξερω αν θελω να δω αυτη την ταινια, μου κανει λιγο αρρωστημενη, θα εξομολογηθω οτι με τρομαζουν οι ασιατικης προελευσης ταινιες συνηθως, εχουν κατι αποκοσμο (συν οτι παντα με μπερδευει το καστ γιατι μου φαινονται ολοι ιδιοι, δυσκολευομαι να τους ξεχωρισω και καπου χανω την μπαλα!)
Ενταξει παιδια, ειναι και επισημο, οι αντρες εχουν τεραστιο θεμα με τις μανες(τους) στα Top Searches μετα το Teen τα τρια επομενα εχουν να κανουν με μαμαδες. Και μην μου πει κανεις οτι ειναι τυχαιο.....Χμμ τι θα ελεγε ο Φροιντ γι αυτο αραγε?
Δεν ξέρω τι έλεγε ο Φρόιντ (ή μαλλον ξέρω) αλλά όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε Lisa Ann, Julia Ann, Jessica Drake, Tiffany Mynx, Brandi Love, Kelly Madison, Tanya Tate, Kendra Lust, Puma Swede, Taylor Wane, Phoenix Marie και δεκάδες άλλες ιέρειες της βιομηχανίας πορνό, τι να σου κάνει το υποσυνείδητο από μόνο του και πόσο τυχαίο να είναι; Δηλαδή οι γυναίκες που σύμφωνα με το pornhub βλέπουν λεσβιακό, τι θέματα έχουν;
Αναμενόμενοι οι James Deen και Mandingo για τις γυναίκες. Από την μία ο σκληρός άντρας που τις υποτάσσει και από την άλλη ο Mandingo με το τρίτο πόδι. Και τα δύο φύλα βλέπω οτι επιμένουμε ελληνικά με Sasha Grey η οποία δυστυχώς αποσύρθηκε. Η Asa Akira σταθερά στις προτιμήσεις, η Lisa Ann σαν το παλιό καλό κρασί. Περιμένουμε την Christy Mack να συνέλθει εντελώς από τα χτυπήματα του πρώην της και να συνεχίσει δυναμικά την πολλά υποσχόμενη καριέρα της. Θα πάρει καιρό όμως.
@ Baka Lee 79 Θα μπορούσε.@Pieta Μέχρι και ο Ασκητής λέει οτι η τσόντα όταν δεν υποκαθιστά το πραγματικό σεξ και δεν γίνεται εθισμός είναι υγεία. Ναι, λοιπόν. Είμαι θαμώνας, δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να το λέμε προσβλητικά. ;)