ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ 

 

To No1 παγκοσμίως σε επισκεψιμότητα Porhub, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τις αναζητήσεις και τις προτιμήσεις των χρηστών του και τα αποτελέσματα φαίνεται πως είναι αρκετά εντυπωσιακά ώστε να καταφέρουν να δημοσιευτούν ακόμη και στον Independent.

 

Υπολογίζεται πως ημερησίως 44 εκατομμύρια επισκέπτες ξοδεύουν χρόνο στο ερωτικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας και τα δεδομένα του Pornhub Insights θεωρούνται τουλάχιστον αξιόπιστα. 

 

Σύμφωνα πάντως με αυτά αποκαλύπτεται ότι οι προτιμήσεις δεν συνάδουν με τα στερεότυπα που οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας ενώ οι μεταφράσεις για τα αποτελέσματα ποικίλλουν.

 

Το λεσβιακό πορνό ξεχωρίζει ως η κορυφαία κατηγορία για τις γυναίκες χρήστες οι οποίες φέρνουν επίσης το gay πορνό με άντρες στη δεύτερη θέση. Εντυπωσιακό είναι το ότι η κατηγορία αυτή βρίσκεται στην έβδομη θέση για τους άνδρες παρά το γεγονός ότι εμπορικά φαίνεται να αποδίδεται σε αυτούς. Μερικά ακόμη αξιοσημείωτα της στατιστικής παρουσιάζουν υψηλά τη νέα κατηγορία "For Women" που έχει προστεθεί σε πολλά σάιτ ερωτικού περιεχομένου και η οποία θεωρείται πώς είναι πως είναι η αντανακλαστική κίνηση της βιομηχανίας του πορνό στο γυναικείο κοινό που ολοένα και μεγαλώνει.

 

Αναλυτικά οι δημοφιλέστερες κατηγορίες για άντρες και γυναίκες:

Gay πορνό και Kim Kardashian oι κορυφαίες προτιμήσεις των γυναικών στο Pornhub

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τι ψάχνουν άντρες και γυναίκες στο περιεχόμενο του Pornhub με βάση τις λέξεις κλειδιά:

Gay πορνό και Kim Kardashian oι κορυφαίες προτιμήσεις των γυναικών στο Pornhub

 

Στην κορυφή των γυναικείων προτιμήσεων βρίσκεται σύμφωνα με τα δεδομένα η Kim Kardashian. Για τους άντρες τα δεδομένα δείχνουν την Lisa Ann η οποία τοποθετείται στην κατηγορία milf.

Gay πορνό και Kim Kardashian oι κορυφαίες προτιμήσεις των γυναικών στο Pornhub