ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2012 | 02:51

Με απειλει.

Γεια. Ειμαι παντρεμενος εδω και μερικα χρονια. Ο γαμος μου περασε απο πολλα σταδια και παντα τα εμποδια τα προσπερνουσαμε με την γυναικα μου με αγαπη, υπομονη και κατανοηση.Συνεβει κατι πριν ενα χρονο το οποιο με βασανιζει και με εχει αλλαξει.Ερωτευτηκα μια αλλη. Το που, το πως και το γιατι μην το ρωτατε. Δεν το επεδιωξα ουτε εγω ουτε αυτη. Ηταν κατι πολυ δυνατο. Ενα παθος τρελλο και ανεξελεγκτο. Ειχαμε σχεση για 6 μηνες. Παραλληλη. Ημουν δυστυχισμενος και πνιγμενος στις τυψεις.Δεν το αντεχα αλλο αυτο. Εχασα τον εαυτο μου, τον υπνο μου και μαζι με αυτα και την αξιοπρεπεια μου.Η αλλη γυναικα μου ζητουσε να χωρισω και να παω να ζησω μαζι της. Δεν μπορουσα να το κανω. Θα ακουστει τρελλο αλλα αγαπω πολυ την γυναικα μου. Εχω μετανιωσει τοσο πολυ για αυτο που εκανα και αν μπορουσα να το παρω πισω θα το εκανα.Την παρανομη σχεση την ελληξα. Δεν την ξαναειδα ποτε απο τοτε. Εδω και καποιο καιρο η σχεση μου με την γυναικα μου συνερχεται. Δεν ξερει τιποτα απο ολα αυτα.Και τωρα ερχεται ο τρομος. Υπαρχει ενας ανθρωπος που με απειλει οτι θα της τα πει ολα. Δεν ξερω τι να κανω.Θα ηθελα να κινηθω νομικα αλλα δεν νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο... Δεν θελω να δικαιολογηθω αλλα αν ληξει ο γαμος μου θελω να γινει απο μενα η απο την γυναικα μου και οχι ετσι απο καποιον τυπο που δεν εχει τιποτα αλλο να κανει απο το να καταστρεφει ζωες.Υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει; Καθε σχολιο θα εκτιμηθει.Για να σας προλαβω εχω αποφασισει οτι δεν θα της μιλησω ποτε για αυτο. Προτιμω να πεθανω, παρα αυτο.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.Ι.Μ.
9
 
 
 
 
σχόλια
Θα κάτσεις και θα φας τα σκατά σου. Έτσι είναι το παιχνίδι φίλε μου και το ξέρεις από την αρχή. Δεν αμφιβάλλω καθόλου πως αγαπάς τη γυναίκα σου, έχεις τις καλύτερες προθέσεις και όλα αυτά, αλλά όταν ζόρισε το πράγμα, αντί να κάτσεις να κάνεις αυτά που λες ότι κάνεις τώρα για να συνέλθει η σχέση σας, εσύ το έβαλες στα πόδια. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος που κεράτωσε αλλά μεταξύ μας μάλλον δε θα ήθελες και να είσαι στη θέση της γυναίκας σου. Και στο δια ταύτα: Ειλικρινά δεν κατακρίνω την πράξη σου, αυτό γούσταρες, αυτό έκανες, όμως κάθε πράξη έχει και κάποιες συνέπειες, μη ζητάς να τη βγάλεις και λάδι (μπορεί όντως να τη βγάλεις λάδι, δεν το αποκλείω ως ενδεχόμενο), οπότε προετοιμάσου για όλα τα ενδεχόμενα. Αλλά ό,τι και να γίνει να θυμάσαι πως η ειλικρίνια σώζει και φυσικά πρέπει να μιλάμε για να προλαβαίνουμε τα προβλήματα και τις παράλληλες σχέσεις.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα... Αν πιστεύεις πως έχει στοιχεία τα οποία θα αποδείκνυαν την ύπαρξη αυτού του παράνομου δεσμού, και την έχεις και ικανή να κάνει πράξη τις όποιες απειλές της, μίλα στην γυναίκα σου. Είναι δύσκολο, δεν θα ήθελα να ήμουνα στην θέση της, αλλά αν σε αγαπάει και σε δεί πραγματικά μετανιωμένο θα σε συγχωρέσει. Καλή δύναμη...... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και καλό θα΄ναι να μην κρίνουμε τα λάθη των άλλων γιατί "ποτέ δεν ξέρουμε τί μας ξημερώνει"...
θα πας σε δικηγορο και θα του κανεις εξωδικο.στην γυναικα σου μην πεις τιποτα,πιθανων θα την χασεις για παντα.και ασε τις μαλακιες που λενε,αντιμετωπισε και την αληθεια και αλλα κουραφεξαλα. κρατα το στομα σου κλειστο.και αμα δεις και απο ειδεις πες στου να παει να χεστει και να παει να τα πει.και οτι ειναι γραφτο να γινει θα γινει.
φτιάξτα με τον φίλο σου και απείλησε τον ότι θα το πείς στην μάνα του και τελίωσε το πρόβλημα. (δεν κρατήθηκα την είπα) Πάντως σοβαρά. Αν είχες κάνει μια ξεπέτα κάτι θα γινόταν με το να μιλήσεις στην γυναίκα σου.Με έξι μήνες σχέση δεν ξέρω πως θα το δεχτεί..
Αν δεν υπαρχουν πειστηρια, ΚΑΝΕΙΣ δε μπορει να αποδειξει το "εγκλημα". Τα λογια που θα πουν στη γυναικα σου αν δεν αποδειχτουν, μόνο πόνο μπορούν να της προκαλέσουν, τον οποίο ΕΣΥ μπορεις να τη βοηθησεις να ξεπερασει. Εν τω μεταξυ, αφου αναφέρεις οτι οι σχέσεις σας τώρα ξαναφτιάχνουν, μπορείς να κάνεις ένα διάλογο με τη γυναίκα σου για το διάστημα που δεν ήσασταν καλά μεταξύ σας, να ακούσεισ τη δική της άποψη, να καταλάβεις τι θέλει από σένα και τι είναι διατεθημένη να κάνει για το γάμο σας. Σε αυτή τη συζήτηση μπορέις να της αναφέρεις απλά οτι ένοιωσες απομακρύσμένος, οτι προσπάθησες να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτή και κατέληξες στο συμπέρασμα οτι τη θεωρείς πολύτιμη. Άλλωστε μέχρι εδώ δε θα της έχεις πει κανένα ψέμα. Θα αποφύγεις τουλάχιστον προς το παρόν να της πείς πώς ακριβώς προσπάθησες να τηΝ ξεχάσεις και ταυτόχρονα θα έχεις κάνει μια νύξη για τα συναισθήματά σου εκείνο το εξάμηνο. Εχω υπάρξει στη θέση και των τριών σας, τηΕ γυναίκς σου, τη δική σου και του τρίτου προσώπου. Μπορώ να καταλάβω όλα τα συναισθήματα και κυρίως την ανάγκη να διατηρηθέι ένας γάμος που πέρασε μια τρικυμία. Ευτυχώς στην περίπτωσή μου δεν υπήρξε εκβιαστής.Το μόνο που εύχομαι είναι να γυρίζεις στη γυναίκα σου επειδη την αγαπάς και τη θέλεις στη ζωή σου και οχι επειδη σου προσφέρει τη σιγουρια που έχασες "εκεί έξω", στο συντομο πάθος, τον εκβιασμό και τις τύψεις. Καλή επιτυχία.
την γκόμενα μια χαρά ήξερες να την έχεις 6 μήνες, αλλά τώρα δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες? και δεν μιλάω για αυτόν τον τρίτο, αλλά για το ότι πρέπει να μιλήσεις στη γυναίκα σου. και στην τελική, αν φοβάσαι τόσο μην της πεις όλη την αλήθεια....αλλά το να μην λες τίποτα είναι χειρότερο.όσον αφορά τον τρίτο, ρώτα γι αρχή ένα δικηγόρο -είτε άτομο πλήρους εμπιστοσύνης (επειδή θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει και στη σχέση σου με τη γυναίκα σου) είτε εντελώς άγνωστο(προς αποφυγή ηθικών διλημμάτων). και μετά πάρε αποφάσεις...η ειλικρίνεια να ξέρεις, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. άσε που αν δεις ότι αν η γυναίκα σου δεν το αντέξει, θα σημαίνει άλλα πράγματα. ένας γάμος δεν είναι παίξε γέλασε, κάνουν κι οι δύο λάθη και για να έχεις απομακρυνθεί σε κάποια φάση από τη γυναίκα σου, σίγουρα φταίει κι αυτή.θα της πάρει καιρό να το ξεπεράσει, κι εσένα το ίδιο, αλλά αν είστε διατεθειμένοι να το παλέψετε, όλα θα βρουν το δρόμο τους.
Την αγαπας, αλλα κρατησες μια παραλληλη σχεση 6 ολοκληρους μηνες.Δεν ειμαι εδω να παραθεσω αποψη ως το απολυτα πιστο ατομο. Αλλα δε το καταλαβαινω.Δηλαδη οσες φορες μπηκα στο τριπ αυτο, εγκεφαλικα ειχα χωρισει, εμενε μονο να το πω και τελειωνε.Ειχα δωσει ευκαιριες, ειχα στηψει το μυαλο μου αν καποιες στιγμες βαριομουν τον ανθρωπο που ειχα απεναντι, να το παλεψω γιατι ειμασταν μαζι ταδε χρονια πχ.Ειμαι κ της αποψης οτι οκ ισως τελικα ο ανθρωπος να μην ειναι μονογαμικο ον, εκ φυσεως και για τις 2 πλευρες.Αλλα το να εισαι ειλικρινης σε ξεχωριζει εξ αρχης ως οντοτητα κ ως χαρακτηρα.Τελος παντων...πως να μην το μαθει?Δηλαδη αν ο οποιος τυπος/τυπισσα μπει σε αυτο το τριπακι κ ξεκινησει τις απειλες, εσυ ο ιδιος θα πας απο εμφραγμα μονο απο το καθημερινο αγχος.Και 6 μηνες, ειναι 6 μηνες. Ειναι παραλληλη σχεση.Αν δε σας εχει πετυχει γνωστος σου καπου εξω, λογικα ειχατε ενα κυκλο--ποσο παλαβος θα το παιξεις τυπου ''δε την ξερω την κυρια?''Μερη? φωτογραφιες? κοινωνικος κυκλος?Δεν ειχατε ζωη σε 6 μηνες? Πως θα το κρυψεις αν σκασει στο προσωπο της μια φωτο με την αλλη?Πες τη το. Αν την περιοδο που εσυ ερωτευτηκες πια τοσο πολυ, ειχατε οντως θεματα στο σπιτι, επικοινωνιας,εισασταν απομακρυσμενοι μπορει και να το καταλαβει( σα γυναικα σου λεω οχι δε θα το καταλαβει).Αλλα τι ειναι καλυτερο τελικα?Να φανεις ειλικρινης κ αν εχετε γερες βασεις να παραμεινετε ζευγαρι η να κουκουλωσεις ενα ψεμα με ενα αλλο κ στο τελος να εισαι χαμενος απο παντου.Χωρισα γιατι μου ελεγε ψεματα.Οχι για γκομενικα θεματα.Το ψεμα ειναι που μου εμεινε μετα απο 6 χρονια συμβιωσης και ενα παιδι.Αν ηταν στο ελαχιστο ειλικρινης τα τελευταια τρια χρονια που εγινε ολο αυτο θα ειμασταν μαζι.Τωρα να μου πει οτι πεθαινω, αν δε δω χαρτι γιατρου δε τον πιστευω.Μιλα της ρε ανθρωπε, τα εκανες σκατα αλλα κρατα λιγη αξιοπρεπεια.Περισσοτερο σεβασμο θα σου εχει καποια στιγμη ακομα κ αν χωρισετε.
Δύο είναι οι εκδοχές: 1. Σε μισεί, δηλαδή σε ξέρει, κάτι του έχεις κάνει και τώρα θέλει να σε εκδικηθεί. Προσπάθησε να δεις τι πρόβλημα υπάρχει με αυτόν τον άνθρωπο και να το λύσεις.2. Είναι απλώς τομάρι και θέλει να σου φάει λεφτά ή είναι κακός και θέλει απλώς να σε καταστρέψει. Πίσσα και πούπουλα.