30.000 ευρώ πρόστιμο στον Λαζόπουλο

30.000 ευρώ πρόστιμο στον Λαζόπουλο Facebook Twitter
10

"Ο ανασχηματισμός έγινε γιατί είμαστε μπουρδέλο και σαν τέτοιο πρέπει να αλλάζουν οι πουτάνες του. Η διαφορά της κυβέρνησης με τα μπουρδέλα, είναι ότι εδώ σε πηδάνε, αντί να πηδάς."

Οι παραπάνω φράσεις όπως περίπου ειπώθηκαν σε εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου έγιναν η αιτία επιβολής προστίμου 30.000 ευρώ από το ΕΣΡ.

Ο ΑLPHA καλείται να πληρώσει το πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε για κακή ποιότητα γλώσσας στην εκπομπή που προβλήθηκε στις αρχές Ιουνίου και η οποία σχολίαζε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πρόστιμο επιβλήθηκε επίσης στο «E TV», διότι πρόβαλε τυχερό παιχνίδι σε μεσημεριανή ώρα ενώ οι κανονισμοί προβλέπουν τη μετάδοσή τους μετά τις 12 και μισή το βράδυ.

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Smile TV, λόγω μετάδοσης παιδικών διαφημίσεων σε ακατάλληλη ώρα, ενώ με πρόστιμο 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε το «Δίκτυο Τηλεόραση» του νομού Σερρών για κακή ποιότητα προγράμματος και προσβολή προσώπου.

Τέλος, συστάσεις έγιναν στο Galaxy 92 και τον Derti 98.6 για προβολή χορηγών.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

TV & Media / Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

«Φαντάσου τι μπορεί να είχε γίνει αν είχα δείξει το πρόσωπο του μωρού, τι θα γινόταν και που θα μπορούσε να παίξει» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026: «Δεν έχει θέση στο ράφι μου» - To Nemo επιστρέφει το τρόπαιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ισραήλ

TV & Media / Eurovision 2026: «Δεν έχει θέση στο ράφι μου» - To Nemo επιστρέφει το τρόπαιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ισραήλ

Το βίντεο και η ανάρτηση του νικητή της Eurovision 2024, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της EBU να επιτρέψει στο Ισραήλ να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του 2026
THE LIFO TEAM