Το έχουν παρακάνει οι εταιρείες με τον αέρα στα πατατάκια;

Το έχουν παρακάνει οι εταιρείες με τον αέρα στα πατατάκια; Facebook Twitter
7

 

Το έχουν παρακάνει οι εταιρείες με τον αέρα στα πατατάκια; Facebook Twitter

Με μια πρωτότυπη διαμαρτυρία αποφάσισε ομάδα φοιτητών στη Ν. Κορέα να δείξει στις βιομηχανίες που παράγουν πατατάκια ότι το έχουν παρακάνει με τον αέρα στις συσκευασίες τους προκειμένου να γλυτώσουν προϊόν.

Για να αποδείξουν λοιπόν ότι αγοράζεις πατατάκια και πληρώνεις αέρα κοπανιστό κατασκεύασαν μια σχεδία από πατατάκια και διέσχισαν με αυτή τον ποταμό Χαν, σε μια απόσταση περίπου 0,8 μίλια.

Τα πατατάκια τα πήγαν περίφημα σηκώνοντας το βάρος των δυο φοιτητών που κωπηλατούσαν πάνω τους. Μάλιστα το θέαμα προσέλκυσε σύμφωνα με τη WSJ και περίπου 200 θεατές.

Το έχουν παρακάνει οι εταιρείες με τον αέρα στα πατατάκια; Facebook Twitter

Στη Νότια Κορέα ομάδες καταναλωτών έχουν τα τελευταία χρόνια επισημάνει ότι οι επιχειρήσεις τροφίμων βάζουν πολύ λιγότερο προϊόν και πολύ περισσότερο αέρα στη συσκευασία.

 

Οι επιχειρήσεις από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι ο αέρας είναι τόσος όσος χρειάζεται για να αποτραπεί οποιαδήποτε ζημιά στο προϊόν.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια