Ένα νυχτερινό time-lapse του γαλαξία από τα Άγραφα

Ένα νυχτερινό time-lapse του γαλαξία από τα Άγραφα Facebook Twitter
6

 

Ο Κωνσταντίνος Βασιλακάκος δηλώνει ερασιτέχνης φωτογράφος που αιχμαλωτίζει όσα πράγματα τον αιχμαλωτίζουν. Το τελευταίο του πρότζεκτ απαίτησε τρεις μήνες δουλειάς.

 Ένα νυχτερινό time-lapse του γαλαξία από τα Άγραφα:

"Εργαζόμουν πάνω σε αυτό από το τέλος του Μαΐου Περπάτησα πολλά πολλά χιλιόμετρα στο χωριό μου το Πετρίλο για να φωτογραφίσω τον γαλαξία από τις πιο σκοτεινές περιοχές με καθαρό ουρανό. Περασα πολλές νύχτες έξω στα βουνά, χωρίς ύπνο. Απλά καθόμουν έξω σκεπασμένος με μια κουβέρτα και κοίταζα το νυχτερινό ουρανό ενώ η φωτογραφική μηχανή μου δούλευε συνεχώς, Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει με νυχτερινό ουρανό μέχρι τώρα. Χρησιμοποίησα νέο εξοπλισμό όπως το Vixen polarie για να δώσω ένα κίνηση στα κλιπ. Επίσης χρησιμοποίησα ένα φοβερό φακό, τον Nikkor 70-200 f / 2,8 σε ένα κλιπ μου. Το καλύτερο μέρος από αυτό είναι ότι βρήκα τον εαυτό μου να είναι μέρος του νυχτερινού ουρανού και τέλος κατάφερα να συνειδητοποιήσω ότι το καλύτερο μέρος της ζωής είναι να ζήσεις στα βουνά κάτω από τον νυχτερινό ουρανό. "

https://500px.com/konstantinos_basilakakos

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Να κάνω μια εντελώς ηλίθια ερώτηση: τον γαλαξία υπάρχει περίπτωση να τον δεις έτσι με γυμνό μάτι σε σκοτάδι, ή είναι θέμα φακού/μηχανής;(Είπα, είναι εντελώς ηλίθια ερώτηση, μα αναρωτιέμαι)
Παρομοίως. Εξαιρετικό.Το μόνο μου σχόλιο, είναι ότι ίσως (ακόμη καλύτερα: ΙΣΩΣ) προτιμούσα μια μουσική όπου η αναλογία ambience/έντασης θα ήταν πιο πολύ υπέρ του πρώτου. Πάντως ωραιότατο είναι το κομμάτι από μόνο του, ο συνδυασμός βίντεο-μουσικής είναι το αντικείμενο του σχολίου, που διατυπώνω με κάθε επιφύλαξη.