Ήρθε το «τεντωμένο δάχτυλο»

Ήρθε το «τεντωμένο δάχτυλο» Facebook Twitter
7

 

Ήρθε το «τεντωμένο δάχτυλο» Facebook Twitter

Το επινόησε ιαπωνική εταιρεία και έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα των όλο και μεγαλύτερων smartphones και των σταθερά κοντόχοντρων ανθρώπινων αντίχειρων.

Πρόκειται για δάχτυλο από σιλικόνη το οποίο φοριέται ως προέκταση του ανθρώπινου δάχτυλου, ώστε ο χρήστης να μπορεί με το ένα χέρι να χειρίζεται συσκευές με μεγάλη οθόνη, όπως το iPhone 6 Plus και Galaxy Note της Samsung.

Κατασκευαστής είναι η Thanko Α.Ε. και το όνομα του γκάτζετ "yubi nobiiru" που σημαίνει «τεντωμένο δάχτυλο».

Προσφέρει στο χρήστη 15 χιλιοστά επιπλέον δάχτυλο, μήκος αρκετό ώστε να αγγίξει οποιοδήποτε σημείο της οθόνης.

"Βρίσκετε τα νέα smartphones τόσο μεγάλα που είναι δύσκολο να αγγίξετε τις μακρινές γωνιές της οθόνης; Φορέστε αυτό το δάχτυλο που μοιάζει με τον αντίχειρα σας», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία που υποστηρίζει ότι το τεντωμένο δάχτυλο άρχισε ήδη να πουλάει όχι μόνο στην Ιαπωνία αλλά και στο εξωτερικό.

Η τιμή του είναι στα 1480 ¥.

Τech & Science
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Τech & Science / TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Σε υπόμνημα, το TikTok ανέφερε ότι η συμφωνία θα επιτρέψει σε «πάνω από 170 εκατομμύρια Αμερικανούς να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων ως μέρος μιας ζωτικής παγκόσμιας κοινότητας»
THE LIFO TEAM
Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Τech & Science / Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν ότι η αφυδάτωση συχνά περνά απαρατήρητη τον χειμώνα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κόπωσης, πνευματικής θολούρας και πιο σοβαρών προβλημάτων στα νεφρά
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Επιτέλους!Τώρα με το "τεντωμένο δάχτυλο"το ένα σας χέρι είναι ξανά ελεύθερο για να κρατάτε το τιμόνι.Για να ανακατεύετε με το καλαμάκι το φραπέ σας.Για να σκαλίζετε τη μύτη σας.Για να πιτσιλάτε λεκέδες στη μπλούζα,τρώγοντας σούπα με το καθόλου σταθερό αριστερό σας χέρι