Λυγίζουν τα iPhone 6;

Λυγίζουν τα iPhone 6; Facebook Twitter
Μια από τις πολλές φωτογραφίες λυγισμένων iPhone 6, που πόσταρε απογοητευμένος κάτοχος στο site MacRumours
20

Διχάζει τους ειδικούς η πληθώρα αναφορών χρηστών που έχουν ήδη κατακλύσει το διαδίκτυο, αλλά και έγκυρα ειδησεογραφικά δίκτυα σχετικά με την πιθανότητα λυγίσματος των νέων μοντέλων iPhone 6, όταν μεταφέρονται σε τσέπες.

Όπως αναφέρει το BBC, έχουν υπάρξει και στο παρελθόν περιπτώσεις μοντέλων smartphone άλλων κατασκευαστών, που λύγισαν από το βάρος των κατόχων τους, όταν μεταφέρονται σε τσέπες παντελονιού, όμως στην περίπτωση της Apple εκφράζονται ανησυχίες για το κατά πόσο το περίβλημα από αλουμίνιο μπορεί να προστατέψει τη συσκευή, από ανεπιθύμητο στράβωμα.

Οι πρώτες αναφορές χρηστών που είδαν τα νέα τους iPhone λυγισμένα εμφανίστηκαν στα forum του MacRumours, αλλά γρήγορα η είδηση αναμεταδόθηκε από πολλά ειδησεογραφικά site όπως ο Independent και η Washington Post.

Στο μεταξύ, εκπρόσωποι της Apple αρνήθηκαν να προβούν σε σχόλια ή σε ανακοίνωση σχετικά με τους ισχυρισμούς αυτούς. 

"Η Apple υποχρεούται να αναγνωρίσει την κατάσταση και να προβεί σε ανάλογες ενέργειες όπως την κυκλοφορία ειδικών θηκών, ή την αντικατάσταση των ελαττωματικών συσκευών", δήλωσε ο Jasdeep Badyal, αναλυτής στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών CCS Insight.

Άλλοι αναλυτές, πάντως, θεωρούν ότι λεπτές συσκευές με μεγάλη οθόνη, δεν πρέπει να μεταφέρονται σε τσέπες όπου δέχονται μεγάλη πίεση και ότι το καταναλωτικό κοινό πρέπει να χρησιμοποιεί την κοινή λογική.

Τech & Science
20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Εαν θελεις τηλεφωνο επιδοσεων , παιρνεις ενα Coolpad F1 απο κινεζικο καταστημα (προτεινω ασυζητιτι το vickmal και το geekbuing) και εχεις 5ιντσο οκταπυρηνο τηλεφωνο με 130-150 ευρω....Και μετα μπορεις να κανεις πλακα σε οσους σκανε 400-900 ευρω για τηλεφωνο...
και ότι το καταναλωτικό κοινό πρέπει να χρησιμοποιεί την κοινή λογική. Πηγή: www.lifo.grΑπορια: ποτε το καταναλωτικο κοινο το κανει αυτο;Ειδικα αν προκειται για ανθρωπους που τους νοιαζει η φιρμα, το τελευταιο μοντελο και ξεροσταλιαζουν σε ουρες για να το αποκτησουν πρωτοι;Ξερω ανθρωπους ανεργους που εδωσαν 300 και 400 ευρω για να παρουν μεταχειρισμενο iphone.Που μπορει να υπαρξει η κοινη λογικη οταν καποιος δεν μπορει να αντιληφθει τις πραγματικες του αναγκες;
"Άλλοι αναλυτές, πάντως, θεωρούν ότι λεπτές συσκευές με μεγάλη οθόνη, δεν πρέπει να μεταφέρονται σε τσέπες όπου δέχονται μεγάλη πίεση και ότι το καταναλωτικό κοινό πρέπει να χρησιμοποιεί την κοινή λογική."κοινη λογικη να μην βαζεις το κινητο στην στεπη σου. τι αλλο θα ακουσω;!
Το Note 3 είναι μεγαλύτερο και αντέχει όχι απλά σε τσέπη αλλά και να καθίσει κανείς πάνω του. Στην περίπτωση της apple είναι κλασική αστοχία υλικου. Σαν τότε που είχε βγει ο Τζομπς και είχε πει το αμίμητο "το κρατάτε λάθος"
Θα κυκλοφορήσει ειδικές θήκες από μασίφ σφυρήλατο σίδερο στις εξής τιμές:• iPhone 6 16GB τιμή 99 ευρώ• iPhone 6 64GB τιμή 199 ευρώ• iPhone 6 128GB τιμή 299 ευρώ• iPhone 6 Plus 16GB τιμή 199 ευρώ• iPhone 6 Plus 64GB τιμή 299 ευρώ• iPhone 6 Plus 128GB τιμή 399 ευρώΜπεεεεεεεεεεεε !
γενικά μέχρι το 4s ήταν εξαιρετικά καλαίσθηκα και πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό. πλέον έχουν μακρύνει υπερβολικά.Το αγαπημένο μου είναι το moto x του 2013. Υπέροχα εργονομικα και με την δυνατότητα να το σχεδιάσεις μόνος σου (αν το πάρεις από έξω φυσικά)