Σε λίγο το ραντεβού Σαμαρά-Μέρκελ

Σε λίγο το ραντεβού Σαμαρά-Μέρκελ Facebook Twitter
2

Σε μισή ώρα στο Βερολίνο πρόκειται να συναντήσει ο Πρωθυπουργός την Άνκελα Μέρκελ σε μια προσπάθεια να την πείσει για χαλάρωση του προγράμματος μέσω πολιτικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση στο εσωτερικό της χώρας.

Πάντως ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επιστρέψει με φιλικά χτυπήματα στην πλάτη αλλά χωρίς κάτι ουσιώδες, όπως άφησαν να φανεί οι χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου της Μέρκελ αλλά και η χθεσινή επίσκεψη του Γάλλου Πρωθυπουργού Βαλς στη Γερμανία.

Ο Βαλς πήγε στο Βερολίνο προκειμένου να λάβει περισσότερο χρόνο για την μείωση του ελλείμματος στο 3% και έφυγε δίνοντας την υπόσχεση για άμεσες περικοπές 50 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η καγκελάριος του έφερε ως παράδειγμα τις προσπάθειες που καταβάλουν Ελλάδα και Πορτογαλία προκειμένου να του πεί ότι δεν μπορούν να γίνουν εξαιρέσεις.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια