Υποψήφιος για καλύτερος δήμαρχος στον κόσμο ο Μπουτάρης

Υποψήφιος για καλύτερος δήμαρχος στον κόσμο ο Μπουτάρης Facebook Twitter
12

Ο Γιάννης Μπουτάρης, συμπεριλήφθηκε από το Ίδρυμα «City Mayors Foundation» στον κατάλογο των 26 καλύτερων δημάρχων όλου του κόσμου.

Συνυποψήφιοι του είναι μεταξύ άλλων, οι δήμαρχοι του Χιούστον, της Σεούλ, της Σμύρνης και του Σίδνει.

Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από δημόσια on line ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι τον τίτλο του καλύτερου δημάρχου είχε κερδίσει η Ντόρα Μπακογιάννη το 2005, αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Η Θεσσαλονικη ανεδειξε τις τελευταιες δεκαετιες τρια "προβεβλημενα"προσωπα "υψηλης τοπικης αποδοχης"τις τελευταιες δεκαετιες.Τον Παπαγεωργοπουλο. Τον Ψωμιαδη. Και τον Μπουταρη.Τα οποια και εξελεγησαν στα υψηλα τοπικα αξιωματα τα δυο πρωτα κανοντας "περιπατο",ο δε Μπουταρης ,την πρωτη φορα,στο "τσακ". Προκειται για τρια απολυτως διαφορετικα ατομα.Διαφερουν σε ολα.Μα σε ολα.Καμμια σχεση μεταξυ τους σε κανενα "ατομικο χαρακτηριστικο".Θα ηθελα να βρεθει ενας "κοινωνος και μετεχων" των "εν Θεσσαλονικη τεκταινομενων" ο οποιος να ανατρεψει, με επιχειρηματα ,την αποψη που εχω,πλεον,μετα απο χρονια απλης "παρατηρησης"(..Αθηναιος,γαρ),διαμορφωσει,οτι ο Μπουταρης προηγειται των δυο αλλων παρασαγγες.Σε ολους τους τομεις.Οχι,μονον,ως τοπικος αρχοντας και "πολιτικος",αλλα και ως ατομο.Θα το εκτιμουσα πραγματικα.
ΜΠορει να μην ειναι ο καλυτερος δημαρχος του κοσμου...μπορει να μην γουσταρω τις αντιληψεις του σε ορισμενα θεματα αλλα απο τοτε που ανελαβε εχει κανει την πολη καλυτερη...σιγουρα δεν εχει λυσει πολλα απο τα προβληματα της πολης αλλα η διαφορα απο τον [φυλακισμένο] της ΝΔ ειναι εμφανεστατη!!
Ένας απο τους επικρατέστερους δημάρχους στον κόσμο θα φρόντιζε να καθαρίσει τις ρημάδες τις σχάρες των υπονόμων για να μην πλημμυρίζει η πόλη κάθε σε κάθε ψιλόβροχο. Ξεφτίλα! Δηλαδή στηρίζεται στο ότι η πόλη είναι κατηφορική και τα νερά θα πάνε προς τη θάλασσα; Εκτός αν κουλ και γαματος Δήμαρχος που κάνεις τη δουλειά σου, θεωρείσαι μόνο αν στηρίζεις διάφορα φεστιβάλ διαφορετικότητας και ασχολείσαι με τοποθέτηση μνημείων για αδελφοποίηση των λαών
Συμφωνώ με τον cardinalio στο θέμα του καθαρισμού των υπονόμων αλλά αυτό είναι άσχετο με τις λοιπές δραστηριότητες του δήμου. Καλά κάνει ο δημάρχος και στηρίζει φεστιβάλ, κάνει ενέργεις για τον τουρισμό της πόλης, κ.α. @χακουρουτα φρεάτια φράζουν όχι μόνο από σκουπίδια που πετάν ασυνειδητοι αλλά και από άλλα φερτά υλικά! Και οι καλύτεροι πολίτες του κόσμου να μασταν, παλί θα έπρεπε να καθαρίζονται οι υπόνομοι που και που..
Αγαπητέ μου φίλε εννοείται ότι συμφωνώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις ενός δήμου σε θέματα καθαριότητας δρόμων, φρεατίων κ.λ.π. Εκτός όμως από την αστική σκόνη-χώμα η οποία είναι δύσκολο από μόνη της να φράξει τελείως ένα φρεάτιο (εκτός και αν αυτό έχει να καθαριστεί πάρα πολύ καιρό) δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα... "φερτά υλικά" εκτός από κάθε είδους σκουπίδια, μικρά ή μεγάλα τα οποία πετάμε εμείς οι πολίτες. Κι εγώ σε πόλη ζω και βλέπω από τι φράζουν τα φρεάτια... Η κριτική είναι εύκολη, η αυτοκριτική όμως δύσκολη!
@xakouroαυτό ακριβώς εννοώ.. ότι τα φρεάτια δεν έχουν καθαριστεί ποτέ! Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ συνεργείο του δήμου ή της Περιφέρειας/Νομαρχίας (ανάλογα ποιανού αρμοδιότητα είναι) να καθαρίζει φρεάτια π.χ. στην Αγγελάκη, τα οποία είναι τελείως φραγμένα από χώμα.. Αν ζεις στην Θεσσαλονίκη πάνε μία βόλτα για να το διαπιστώσεις και κάνε και συ την αυτοκριτική σου! Κοίτα μετά προς Βορρά και θα καταλάβεις από που μπορεί να έρχονται σε μία νεροποντή τα χώματα μέχρι την Αγγελάκη..