«Κύριε Πρετεντέρη καταλαμβάνετε εξέχουσα θέση στο ρεύμα της τηλεπικοινωνιακής φαυλότητας»

«Κύριε Πρετεντέρη καταλαμβάνετε εξέχουσα θέση στο ρεύμα της τηλεπικοινωνιακής φαυλότητας» Facebook Twitter
9

Επίθεση κατά μέτωπο στον Γιάννη Πρετεντέρη πραγματοποιεί μέσω Facebook, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας του κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης. Αφορμή για την επίθεση αυτή ήταν άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στα ΝΕΑ στο οποίο σχολιάζονται οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό ο αρθρογράφος κάνει λόγο για «κηπουρούς του πρόσφατου καταστροφικού παρελθόντος» που «αντί να κρύβονται υποδύονται τους τιμητές» ενώ σημειώνεται παρακάτω: «Η πελατεία την έκανε για τον Τσίπρα και ο Καρχιμάκης το έχει ρίξει στο twitter».

 

«Κύριε Πρετεντέρη καταλαμβάνετε εξέχουσα θέση στο ρεύμα της τηλεπικοινωνιακής φαυλότητας» Facebook Twitter

Ως απάντηση, ο Μιχάλης Καρχιμάκης πόσταρε στη σελίδα του στο Facebook: Κ.Πρετεντερη. Ηγετικο ρολο στο ρευμα της πολιτικοεπικοινωνιακης Φαυλοτητας και διαμεσολαβησης ,καταλαμβανετε εξεχουσα θεση ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. Οσο για το Βολεμα και την καλοπεραση ,λεω εγω, που κανετε αναφορα.εσεις γνωριζετε καλλιτερα απο τον καθενα την συγκεκριμενη τεχνη. Αλλωστε στην Αθηνα βρισκονται πολυ κοντα το ενα στο αλλο τα σπιτια......../...»

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια