Κοκαΐνη και κάνναβη σε αυτοκίνητο του Βατικανού

Κοκαΐνη και κάνναβη σε αυτοκίνητο του Βατικανού Facebook Twitter
3

Οι υπάλληλοι του τελωνείου στα διόδια Σαμπερί, κοντά στη Σαβοΐα δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έλεγξαν τους τίτλους ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου στο οποίο μόλις είχαν ανακαλύψει 4 κιλά κοκαΐνης και 200 γραμμάρια κάνναβης.

Το αυτοκίνητο που έφερε διπλωματικές πινακίδες ανήκει στο Βατικανό. Όπως γράφει η Monde, ο αυτοκίνητο ανήκει στον αργεντινό Καρδινάλιο Χόρχε Μαρία Μεχία, 91 ετών, ο οποίος είναι συνταξιούχος βιβλιοθηκάριος της Αγίας Εδρας. O ιδιαίτερος γραμματέας του είχε παραχωρήσει πριν από λίγες μέρες το αυτοκίνητο σε δύο Ιταλούς, ηλικίας 30 και 41 ετών, για να ταξιδεύσουν στην Ισπανία.

Οι δύο Ιταλοί, οι οποίοι κατά τον έλεγχο ρουτίνας παρουσιάστηκαν ως απλοί σοφέρ, ισχυρίστηκαν αρχικά ότι δεν είχαν καμία σχέση με τα ναρκωτικά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

Διεθνή / «Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

«Διαβεβαιώνω όλους όσοι ανησυχούν και αισθάνονται προσβεβλημένοι ότι δεν έχω ούτε την παραμικρή αμφιβολία πως ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης είναι Ελληνες φιλόσοφοι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Αλβανός πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
Ιράν:

Διεθνή / «Με χτύπησαν στο πρόσωπο με πλαστικές σφαίρες»: Μαρτυρίες Ιρανών στα σύνορα με το ιρακινό Κουρδιστάν

Στα χιονισμένα σύνορα του Ιράν με το Ιρακινό Κουρδιστάν, οι πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα, ενώ πίσω τους η καταστολή, ο φόβος και οι διαδηλώσεις συνεχίζονται
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια