ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ο Άδωνις προέβλεψε ποιος θα είναι στον τάφο της Αμφίπολης

Ο Άδωνις προέβλεψε ποιος θα είναι στον τάφο της Αμφίπολης Facebook Twitter
7

Μια ημέρα μετά τη δήλωση Σαμαρά «ακούω μόνο την ανασκαφέα» και «να μην λέμε πολλά λόγια» (σ.σ. για τον τάφο της Αμφίπολης), ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε προβλέψεις για το ποιος είναι θαμμένος εκεί.

Μιλώντας στα Parapolitika 90,1 ο πρώην υπουργός και πλέον κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. είπε ότι πιστεύει πως στον τάφο πιθανότατα είναι θαμμένος ο Νέαρχος, ο οποίος ήταν  ο Ναύαρχος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και καταγόταν από την περιοχή.

Δεν απέκλεισε όμως και το ενδεχόμενο να είναι εκεί θαμμένη η Ολυμπιάδα αλλά έδωσε πιθανότητες και στον Μ. Αλέξανδρο, προσθέτοντας πάντως ότι αν ήταν θαμμένος στην Ελλάδα θα έπρεπε να είχε γίνει η ταφή του στις Αιγές.

7

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Επιπλέον στις προβλέψεις του περιέλαβε τον Λυσίμαχο, τον Καλλισθένη, τον Βουκεφάλα (μαζί με τα πέταλα) και τον Μπαμπλς το τυχερό χρυσόψαρο του Μ. Αλέξανδρου.Οι αρχαιολόγοι δηλώνουν ότι είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει μέσα σε κάποια απ' τις προβλέψεις του.