Δούρου: Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου από επιχειρηματικά συμφέροντα

Δούρου: Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου από επιχειρηματικά συμφέροντα Facebook Twitter
2

Απειλές ακόμη και κατά της ζωής της υποστηρίζει ότι δέχτηκε η Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Σε συνέντευξη της στην Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρεται σε «απειλές κατά της ζωής μου, υβριστικά πανό σε γήπεδα, σεξιστικές ύβρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδικά, και όχι μόνο, κέντρα συμφερόντων». Όπως λέει  αυτό έγινε γιατί «πήγα κόντρα σε ισχυρούς επιχειρηματίες».

Ταυτόχρονα η  περιφερειάρχης Αττικής επαναλαμβάνει  την φράση του Αλέξη Τσίπρα ότι «οι εκλογές έπρεπε να γίνουν χθες», ενώ σημειώνει  πως η Περιφέρεια θα επιδιώξει την όσο το δυνατόν πιο κοινωνική απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων με στόχο «την ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικά ομάδων καθώς και τη δημιουργία απασχόλησης».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Πολιτική / Απελάσεις μεταναστών ακόμη και με περιοριστικούς όρους ζητά ο Χρυσοχοΐδης

«Θα γεμίσουν» τα κέντρα κράτησης, δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Προαναγγέλλει διάταξη για μισθώσεις διαμερισμάτων και αστυνομικές επιχειρήσεις «ώστε να τους πετάξουμε έξω»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για ενεργειακή κρίση: «Καμία χώρα δεν είναι Γαλατικό Χωριό μακριά από την παγκόσμια καταιγίδα»

«Αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, κάθε ένταση και χτύπημα σε Ορμούζ και Ουκρανία δημιουργούν μια μεγάλη αναταραχή και ένα σπιράλ αυξήσεων σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, διεθνή πληθωρισμό και υψηλό κόστος ζωής» τόνισε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αλλά ο Μητσοτάκης»

«Σέβομαι το ΠΑΣΟΚ, όπως σέβομαι και το ΚΚΕ, όπως σέβομαι και τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να διατηρήσει την παρουσία του. Δεν επιτέθηκα εγώ να τους ξεκληρίσω, να τους διαλύσω» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Βλεπω οτι εχει πεσει επιδημια αποκαλυψεων για απειλες κατα της ζωης. Πρωτα η Λαγκαρντ, μετα ο Τσιπρας, ε, να μεινει πισω η κα Δουρου? Ειναι να μην αρχισει ο ενας και οι αποκαλυψεις ρεουν σαν κρουνος νερου. Επι τη ευκαιρια, στα επιχειρηματικα συμφεροντα στα οποια η κα Δουρου πηγε κοντρα συμπεριλαμβανει μηπως και τους κους Μαρινακη και Μωραλη?