Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτια μετά από καταγγελία του Ψινάκη

Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτια μετά από καταγγελία του Ψινάκη Facebook Twitter
16

Αρχεία του Δήμου Μαραθώνα βρέθηκαν να έχουν υπάλληλοι του δήμου Μαραθώνα στα σπίτια τους σε πέντε ελέγχους που έκανε η αστυνομία τα ξημερώματα, μετά από καταγγελία για απώλεια από τον Ηλία Ψινάκη.

 Ο κ.Ψινάκης είχε πάει στην αστυνομία μετά από καταγγελία υπάλληλου ότι κάποιοι είχαν διαγράψει οικονομικά στοιχεία του δήμου, μία ημέρα πριν εκείνος αναλάβει τα καθήκοντα του.

Κατασχέθηκαν επίσης ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι στάλθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση ενώ ο δήμαρχος Μαραθώνα είχε και συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή, στο οποίο κατέθεσε φάκελο με όσα οι συνεργάτες του διαπίστωσαν τις τελευταίες ημέρες.

*Διαβάστε επίσης: Τα κατορθώματα Ψινάκη και Γκλέτσου / Από τον Άρη Δημοκίδη

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

13 σχόλια