Θρίλερ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Βενιζέλο

Θρίλερ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Βενιζέλο Facebook Twitter
12

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το κυβερνητικό αεροσκάφος με το οποίο ταξίδευε πίσω στην Ελλάδα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. O αντιπρόεδρος επέστρεφε από την Τουρκία όπου είχε μεταβεί για την τελετή ορκωμοσίας του Ερντογάν.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους προέβη σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μακεδόνια το οποίο ήταν το κοντινότερο όταν εμφανίστηκε ρωγμή σε τζάμι του αεροσκάφους. Το Εμπραέρ βρισκόταν στον εναέριο χώρο πάνω από τη Θάσο όταν οι πιλότοι ανέφεραν τη βλάβη ζητώντας άδεια να προσγειωθούν.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Κάποιος που ξέρει αν μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση μου:Τι σημαίνει το «Εμπραέρ»;Μοντέλο του αεροσκάφους;Όνομα καμιάς ιστορικής φιγούρας;Κάτι άλλο ή απλά ένα τυχαίο όνομα που σκεφτήκανε να του δώσουν;Γιατί είχα την εντύπωση πως σε αυτά τα αεροσκάφη δίνουν ένα συμβολικό-τρόπον τινά- όνομα αλλά δεν μπορώ να βρω που αναφέρεται το συγκεκριμένο.Ειλικρινής απορία.