Νέο βίντεο φρίκης από μαζική εκτέλεση 250 στρατιωτών από Τζιχαντιστές

Νέο βίντεο φρίκης από μαζική εκτέλεση 250 στρατιωτών από Τζιχαντιστές Facebook Twitter
3

 

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν 250 σύρους στρατιώτες τους οποίους είχαν αιχμαλωτίσει όταν κατέλαβαν μια βάση της πολεμικής αεροπορίας στην επαρχία Ράκα, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Mαχητής του ΙΚ επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα του σκληρού βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στο YouTube. Στο βίντεο διακρίνονται οι άνδρες που φορούν μόνο το εσώρουχό τους, να οδηγούνται στον τόπο εκτέλεσής τους με τους αντάρτες να ζητωκραυγάζουν και να πυροβολούν στον αέρα.

Ακολουθούν εικόνες με τα πτώματα σε σειρά κατά μήκος του τόπου της στυγερής εκτέλεσης.

"Οι 250 Σαμπίχα που αιχμαλωτίστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος στην Τάμπκα εκτελέστηκαν" ανέφερε ο τίτλος.

Και ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι εκτελέστηκαν πάνω από 160 στρατιώτες σε τρεις διαφορετικές περιοχές της επαρχίας Ράκα, στη βόρεια Συρία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΜΕ ΣΟΥΠΑ ΚΡΕΑΣ ΣΚΥΛΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΥΣΩΝΑ

Διεθνή / Βόρεια Κορέα: Τα ΜΜΕ προτείνουν σούπα με κρέας σκύλου για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Μία από τις πιο ιδιαίτερες συστάσεις για την αντιμετώπιση του καύσωνα στην Βόρεια Κορέα, είναι η κατανάλωση σούπας σκύλου, για την αντοχή του οργανισμού στις υψηλές θερμοκρασίες
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια