Ο εμπρηστής που κυνηγούσε η αστυνομία ήταν τελικά ένα 11χρονο παιδί

Ο εμπρηστής που κυνηγούσε η αστυνομία ήταν τελικά ένα 11χρονο παιδί Facebook Twitter
Φωτογραφεία αρχείου
5

Η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία του Flint, μιας πόλης στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ δεν μπορούσε να εξηγήσει τις φωτιές που άναβαν κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Σε πολλές από αυτές οι κάτοικοι ανέφεραν ότι έβλεπαν ένα συγκεκριμένο μικρό αγόρι να τρέχει μακριά από τις φωτιές, πριν φθάσουν οι αρχές.

Τελικά οι μάρτυρες είχαν δίκιο. Ένας 11χρονος ήταν υπεύθυνος για μια σειρά εμπρησμών στην πόλη και τη σύλληψη την έκανε ο Ντέιβιντ Κοξ, ο ίδιος ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης, ο οποίος και συνέλαβε τον 11χρονο επ' αυτοφώρω.

"Ο μικρός είναι τρομερός", είπε ο Κοξ σε τοπικά ΜΜΕ. "Αυτός και οι φίλοι του διασκέδαζαν όλο το καλοκαίρι βάζοντας φωτιές. Μιλάμε για πολύ σκληρά παιδιά. Είχαν βάλει πιτμπουλ σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι".

Οι ερευνητές της πυροσβεστικής θεωρούν τον 11χρονο και τους φίλους του υπεύθυνους για τουλάχιστον 3 εμπρησμούς. Από το 2008 έως το 2012 σημειώθηκαν 1.631 φωτιές σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και κτήρια της πόλης.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πολεμική οικονομία της Ρωσίας: Πώς ο Πούτιν μετατρέπει τον πόλεμο σε μοντέλο ανάπτυξης

Διεθνή / Η πολεμική οικονομία της Ρωσίας: Πώς ο Πούτιν μετατρέπει τον πόλεμο σε μοντέλο ανάπτυξης

Η Ρωσία του Πούτιν βασίζεται στην πολεμική βιομηχανία για οικονομική ανάπτυξη, καθυστερώντας τις ειρηνευτικές συνομιλίες. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την Ευρώπη και τη σταθερότητα μετά τον πόλεμο;
LIFO NEWSROOM
Τέξας: Οι Δέκα Εντολές θα αναρτώνται στα δημόσια σχολεία υποχρεωτικά, λέει νέο νομοσχέδιο

Διεθνή / Τέξας: Οι Δέκα Εντολές θα αναρτώνται στα δημόσια σχολεία υποχρεωτικά, λέει νέο νομοσχέδιο

Το Τέξας προωθεί νομοσχέδιο που απαιτεί την ανάρτηση των Δέκα Εντολών σε όλες τις δημόσιες σχολικές αίθουσες, προκαλώντας αντιδράσεις για πιθανή παραβίαση της Πρώτης Τροπολογίας
LIFO NEWSROOM
Ο Ζελένσκι ζητά 30 δισ. δολάρια για παραγωγή όπλων και ανάσχεση της ρωσικής προέλασης

Διεθνή / Ο Ζελένσκι ζητά 30 δισ. δολάρια για παραγωγή όπλων και ανάσχεση της ρωσικής προέλασης

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι καλεί τη Δύση να προσφέρει 30 δισ. δολάρια έως το τέλος του έτους για ενίσχυση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας - Εξελίξεις με τις επιθέσεις της Ρωσίας και τις προσπάθειες για ειρηνευτικές συνομιλίες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς,αγιασθήτω το όνομά σου,ελθέτω η Βασιλεία σου,γενηθήτω το θέλημά σουως εν ουρανώ και επί της γης. [...]φτου φτου φτου κυρλεησον κυρλεσον κυρλεησον !
παλι καλα που δεν εβαλαν την πολυ σπανια φωτογραφια με ενα κοριτσακι που κοιταζει με υπουλο βλεμα την καμερα μπροστα απο ενα φλεγομενο σπιτι... ΑΑΑΑ ΑΥΤΗ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ!!!