ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Άγνωστος έπνιξε σκύλο στη Στυλίδα

Άγνωστος έπνιξε σκύλο στη Στυλίδα Facebook Twitter
Φωτογραφία από lamiastar.gr
8

Ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου έγινε γνωστό, αυτή τη φορά στην περιοχή της Στυλίδας. Άγνωστος έδεσε τα πόδια ενός σκύλου και τον πέταξε στη θάλασσα με μια πέτρα στο λαιμό. 

Ο σκύλος βρέθηκε πνιγμένος νωρίς το πρωί από λουόμενους ανάμεσα στην Αγία Μαρίνα και την Βασιλική του δήμου Στυλίδας, όπως έγραψε το lamiastar.gr.

Ελλάδα
8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εγώ πάντως αγαπητέ/ή faceless, θα τον έκανα faceless αν τον έπιανα στα χέρια μου. Και ας μην ήταν δικός μου ο σκύλος. Και εύχομαι μια μέρα να πιάσω επ'αυτοφόρω κάποιον να κακοποιεί ζώο. Τότε θα σου στείλω μια φωτό για να δεις τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος δηλ.
Αν ήταν δικός μου ο σκύλος φίλε μου σαδιστή θα ησουν τρομερά άτυχος αν έπεφτες στα χέρια μου...ΥΓ θα ησουν απλα ατυχος αν επεφτες στα χερια μου και δεν ηταν δικος μου ο σκυλος...
Δεν ξερω τι θα εκανε ο Deli.Ξερω ομως τι ειδα ο ιδιος ,πριν αρκετα χρονια,να κανει ενας λεβεντανθρωπος οταν ειδε καποιο τερας να πεταει στην θαλασσα μια ναυλον σακκουλα με τρια κουταβακια.Επιασε με ενα κουπι την σακκουλα και την εβγαλε εξω,και μετα πεταξε μεσα στην θαλασσα το "τερας" με συνοπτικες διαδικασιες !!! Το πιο ωραιο ειναι οτι οταν ηλθε η αστυνομια,που την φωναξε το τερας οταν βγηκε εξω,μουσκεμα και τρεμοντας,απο τους παρισταμενους,που ημασταν πεντε-εξη ατομα,κανεις "δεν ειχε δει απολυτως τιποτα" !!!
Σεβαστη η αποψή σου. Το κατάλαβες υποθέτω από τον γραφικό μου χαρακτήρα μιας και δε μπορείς να με δεις ούτε να με ακούσεις ή να έστω να με κρίνεις φυσιογνωμικά.
Χωρίς να θέλω να πάρω όλους τους κατοίκους στο λαιμό μου στην Λαμία και στις γύρω περιοχές οι συμπεριφορά των κατοίκων στα ζώα είναι απαίσια! Τα 3 χρόνια που ήμουν φοιτήτρια στην πόλη γνώρισα αρκετούς ανθρώπους που αγαπούσαν πραγματικά τα ζώα αλλά και ακόμα περισσότερα σιχάματα που τους συμπεριφέρονταν με το χειρότερο δυνατό τρόπο.