ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2014 | 05:33

ΣΟΣ

Μην λετε ποτε ψεματα σε αγνωστους..το συμπαν μπορει να τα φερει ετσι που να γινουν η ζωη σαςκαι μετα να μην μπορειτε να τα παρετε πισωκαι να ειστε μπλεγμενη σε μια κολασημε παραδεισενιο παρητυλιγμα..Ειπα οτι εχω κανει σεξκαι τωρα δεν ξερω πως να του πω οτι δεν εχω κανει,οταν του το ειπα ηταν ενας αγνωστοςκαι δεν πιστευα οτι θα γινει το αγορι μου μετα απο 2 χρονιαπαρακαλω δωστε μου τα φωτας σαςοι φιλες μου δεν ξερουν τι να πουνκαι με το δικιο τους.Δεν ειμαι μια αθλοια ψευτραμια φορα ετυχε να πωκαι να τα αποτελεσμα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχω έρθει στη θέση σου. Είμαι σίγουρη πως πλέον κατάλαβες πόσο λάθος έκανες που είπες ένα τόσο χαζό ψέμα.Ξέρω πως φοβάσαι μήπως σε θεωρήσει μία ψεύτρα κλπ, όμως είμαι σίγουρη πως αν πάρεις την πρωτοβουλία να του πεις την αλήθεια και του εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους το έκανες θα σε καταλάβει και ίσως του αρέσει και η αλήθεια.:)
Μα όταν το είπες ήταν ένας ΑΓΝΩΣΤΟΣ !!! Δηλ. ήσουν υποχρεωμένη να δώσεις εξηγήσεις, πόσο μάλλον για ένα τόσο προσωπικό και ευαίσθητο ζήτημα ?Υποθέτω ότι σκοπεύετε να ολοκληρώσετε για αυτό και ρωτάς. Πες ό,τι έχεις να πεις, χωρίς πολλά πολλά. Αν σε θεωρήσει "άθλια ψεύτρα", θα είναι άθλιος ο ίδιος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ